Віктор Циганков: «Вистояли та реалізували свій момент, переламавши хід гри»

Віктор Циганков: «Вистояли та реалізували свій момент, переламавши хід гри»

- Ми розуміли, що нехай нічия нас і влаштовує, але грати на нічию, тим паче вдома, - це не в принципах київського "Динамо". Окрім того, ми зіграли з "Ференцварошем" на виїзді з рахунком 2:2, хоча вели після першого тайму 2:0 і знали, що той матч могли вигравати, тому хотіли перемогти. Перша перемога в Лізі чемпіонів допоможе хлопцям, зокрема й мені, у майбутньому.

- Здавалося, що після гола ви набралися сил, а "Ференцварош" ніби здався. Це був переломний момент?

- Безумовно, у суперників були моменти, вони могли забивати. Але ми вистояли та реалізували свій шанс, переламавши хід гри. Для нас це був комфортний рахунок і ми грали вже по рахунку.

- Яким матчем у цій Лізі чемпіонів задоволені?

- Кожен матч складався по-різному. Були матчі, у яких ми грали краще, але програли. Сьогодні ж ми грали, імовірно, не в той футбол, який хочемо показувати, але є результат. Тому відчуття двоякі, проте головне, що є євровесна.

- Як впливає відсутність уболівальників на трибунах?

- Якщо чесно, це жахливо. Хотілося б, щоб уболівальники поверталися на трибуни та підтримували команду. Усе-таки футбол без уболівальників - не той футбол, до якого всі звикли. Для футболістів величезний стимул, коли люди приходять на стадіон підтримати тебе.

- Попереду останній матч першої частини сезону. З якими силами до нього підходите?

- Фізичні сили ми завжди знайдемо. Зрозуміло, що це остання гра, але оскільки у нас є певна задача, не можна розслаблятися. Ми повинні поставити крапку в цьому році та лише після цього йти у відпустку.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер