«Вінниця – мій дім» - Віктор Циганков відреагував на ракетний удар по центру рідного міста

«Вінниця – мій дім» - Віктор Циганков відреагував на ракетний удар по центру рідного міста

Сьогодні росія завдала чергового удару по мирному населенню. Цього разу постраждав центр Вінниці, куди влучили три ворожі ракети. Удар прийшовся по офісному центру «Ювілейний», приватному медичному закладу (діагностичній кліниці) та культурному центру «Дім офіцерів», де відбувалися благодійні концерти. Також постраждали житлові будинки, що розташовані неподалік. Це відбулося вдень, коли у цих місцях було багато людей. Наразі відомо про 22 загиблих (з них троє дітей) та 90 поранених (52 госпіталізовані до лікарні, із них 34 – у тяжкому стані). Продовжується пошук 46 людей, що зникли безвісти, з якими відсутній зв’язок.

На цей кричущий, звірячий акт тероризму відреагував півзахисник «Динамо» Віктор Циганков, який сам родом з Вінниці. На своїй сторінці у соціальній мережі Інстаграм він виклав відео із наслідками обстрілу та написав наступне:

«Рідна Вінниця. Мирне, спокійне місто, де я зростав. Це мій дім. Сьогодні тут гинуть люди та палають у вогні зруйновані рашистськими ракетами будівлі. Вбиті діти. Що вам зробили діти, які тільки починають пізнавати життя? І це не тільки про Вінницю, а й про кожне місто нашої країни. Невже Європа та увесь світ вважає, що це стосується тільки нас, українців? Допоки наша нація не здається, ви у безпеці. Але якщо їх не зупинити, тоді ви будете наступні. росія - країна терорист і вони мають бути зупинені!»

*Фото - ДСНС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер