Вирішальний поєдинок року: вбити «дракона» в собі й наяву!

Вирішальний поєдинок року: вбити «дракона» в собі й наяву!

Нас влаштує лише перемога, й наші хлопці вирушають у далеку подорож відстанню трохи більше 4,000 кілометрів для того, щоб повернутися на рідну землю лише зі щитом, і ніяк інакше!

Що й казати, суперник сильний, і для перемоги над ним кожному гравцю в динамівській формі потрібно залишити страхи та побоювання й, заручившись вірою в команду багатотисячної армії вірних прихильників, вбити «дракона» перш за все в собі та вийти на вирішальну битву з повною впевненістю у підсумковій вікторії!

Наскільки складна ця задача, легко зробити припущення виходячи з того, що «дракони» в поточному сезоні є єдиним клубом в Європі, який поки ще жодного разу не відчував гіркоти поразки.

Провівши в усіх турнірах 15 поєдинків (дев'ять у чемпіонаті Португалії, чотири в Лізі чемпіонів та два в Кубку Португалії), наші майбутні суперники 11 разів залишали поле переможцями, а в чотирьох ділили очки зі своїми візаві. Забила команда 31 гол (вісім у доробку найкращого бомбардира Абубакара) та пропустила лише вісім.

Цікаво, що підопічні Хулена Лопетегі в цих зустрічах перебували в ролі наздоганяючих лише 32 хвилини (29 у матчі португальської першості з «Маритиму» та три хвилини в Києві в поєдинку першого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Динамо»).

Динамівці, у свою чергу, в матчах Ліги чемпіонів нинішнього сезону виглядають гідно, ведучи боротьбу вже по ходу поєдинків не лише із суперниками, але й долаючи на марші якісь внутрішні комплекси невпевненості у власних силах.

І, варто сказати, що Сергію Реброву та його команді це вдається з кожним разом усе краще! Достатньо згадати останню десятихвилинку домашнього рандеву з «Порту», коли «дракони» наочно відчули міць динамівських атак та не витримали їх, втративши перемогу під тиском «біло-синіх», а могли й узагалі залишити столицю України ні з чим...

Другий тайм битви в Лондоні з «аристократами» Жозе Моуріньо ще більше переконав у тому, що успішна боротьба з власними «демонами» не лише може бути в принципі, а реалізовується на практиці.

Наші особливі надії в майбутній битві на того, із ким «дракони» розминулися в першому поєдинку.  Сподіваємося, Андрію Ярмоленку, вдасться наочно довести, що його футбольний талант – це, насамперед, цілеспрямована воля до дії, яка може вирішити результат усього протистояння.

Отже, вперед, і лише вперед до перемоги!

Боріться, наші доблесні динамівські лицарі! Слава, здобута в перемозі над непоступливим суперником, не помре ніколи! Боріться, й ваша звитяга поєднає у щасливому пориві сотні тисяч динамівських сердець!

Олег Задерновський

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер