Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Атекс» – 3:0. Звіт про матч

Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Атекс» – 3:0. Звіт про матч

У понеділок, 21 листопада, жіноча команда київського «Динамо» провела матч 9-го туру Вищої ліги України.  

«Біло-сині» на базі «Динамо» у Віті-Литовській зіграли з київським «Атексом».  

Команди неспішно і обережно увійшли до гри, придивляючись один до одного. Перша атака киянок припала на 4-у хвилину, розігнавшись по лівому флангу, Вікторія Кликова зробила навісну передачу – Дарія Горулько пробила вище воріт. Також свій момент мала Леся Словак – м'яч влучив точно до рук воротаря «Атексу».  

Будь-які спроби «Атексу» прорватися на територію поля «Динамо», підопічні Володимира Пятенка моментальнозупиняли. Проте суперник один раз створив небезпеку біля воріт «Динамо», на щастя, Ірина Славич контролювала ситуацію.  

Весь перший тайм динамівки домінували на полі, але до забитого м'яча так і не дійшло. 

Заміни у перерві та настанови головного тренера освіжили гру та дали миттєвий результат – вже на 48-й хвилині Тетяна Бондаренко переправила м'яч у сітку воріт після подачі з кутового.  

Другий тайм повністю пройшов на половині поля «Атексу», крок за кроком динамівки все глибше притискали суперника до своїх воріт. 

На 69-й хвилині матчу арбітр матчу призначив пенальті у ворота «Атексу» після фолу на Ганні Мирончук, який реалізувала Анастасія Дружченко. Неприємним моментом у матчі стало пошкодження, яке отримала Ганна Мирончук, яка тільки відновилася після травми.  

Яскравим завершенням поєдинку став гол Аріни Кравець – півзахисниця потужним ударом розстріляла ворота «Атексу» після передачі Катерини Кукси. На табло - 3:0, динамівки здобувають чергові три очки у Вищій лізі України. 

Вища ліга України серед жіночих команд, 9-й тур  

21.11.2022. НТБ «Динамо», Віта-Литовська  

«Динамо» (Київ) – «Атекс» (Київ) – 3:0  

«Динамо»: Славич, Кликова (Барбул, 72), Долбіна, Степанець (Бондаренко, 46), Шевцова, Словак, Стрільцова, Горулько (Мирончук, 46; Чорномаз, 78), Сікорська (Кравець, 63), Кукса, Дружченко  

«Атекс»: Сидоренко, Зайнчківська, Ткаченко, Розгуляєва, Твардовська (Смаглюк, 78), Кисельова (Любенко, 78), Тараба, Калітинська, Оксенюк, Гончарук, Щур 

Голи: Бондаренко (48), Дружченко (70), Кравець (88)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер