Вища ліга України серед жіночих команд. «Кривбас» – «Динамо» – 6:0. Звіт про матч

Вища ліга України серед жіночих команд. «Кривбас» – «Динамо» – 6:0. Звіт про матч

У неділю, 2 жовтня, жіноча команда київського «Динамо» провела матч 4-го туру Вищої ліги України. 

«Біло-сині» на стадіоні «Княжа-Арена» у Щасливому зіграли із криворізьким «Кривбасом». 

Початок матчу ознаменувався динамічністю та високими швидкостями. «Кривбас» у своєму стилі забив швидкий гол - вже на 4-й хвилині поєдинку Віолета Тян вразила ворота динамівок ударом у ближній кут. На куражі криворіжанки могли подвоїти перевагу, але, на щастя, Ірина Славич моментально зреагувала на небезпеку та відбила удар. 

Непросто далася перша половина першого тайму динамівкам, суперниці володіли ініціативою. Трохи втягнувшись у гру, підопічні Володимира Пятенка стали впевненіше почуватися на полі, створюючи моменти та більше контролювати перебіг поєдинку. Однак на табло це не вплинуло. 

Холодним душем для «біло-синіх» став другий та третій голи «Кривбасу» - спочатку на 29-й хвилині поєдинку Ольга Басанська скористалася втратою концентрацією динамівок, потім на 38-й хвилині Діана Бєлякова підсікла м'яч над голкіпером, не залишивши шансів Ірині Славич. 

Другий тайм нічим не поступався першому у швидкостях та бажанні команд реалізувати свої завдання на гру. Драматичним моментом для киянок став автогол – Вікторія Кликова із наміром вибити м'яч за межі поля, переправила м'яч у свої ворота. Не давши перепочинку своєму супернику «Кривбас» продовжив атакувати – цього разу Ірина Славич витягла практично безнадійний м'яч. 

Ще два м'ячі динамівки пропустили на 74-й та 87-й хвилинах від найкращого бомбардира «Кривбасу» Поліни Янчук. 0:6 – поразка «Динамоє від лідера Вищої ліги України. 

Вища ліга України серед жіночих команд, 4-й тур 

02.10.2022. Щасливе «Княжа-Арена» 

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Динамо» (Київ) - 6:0 

«Кривбас»: Келюшик (Петровець, 83), Алексанян, Левченко (Іванова, 83), Басанська, Сонкенг, Семків, Стєкольщикова (Підгорна, 73), Бойченко (Зубар, 65), Тян, Бєлякова (Мозга, 73) 

«Динамо»: Славич, Кликова, Бабюк, Прокопенко, Словак, Горулько, Мирончук (Сікорська, 76), Дружченко (Гріга, 76), Кукса, Степанець 

Голи: Тян (4), Басанська (29), Бєлякова (38), Кликова (аг, 61), Янчук (74, 87)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер