Віталій Миколенко: «Матчі з «Колосом» традиційно складаються непросто»

Віталій Миколенко: «Матчі з «Колосом» традиційно складаються непросто»

Захисник «Динамо» Віталий Миколенко поділився очікуваннями від домашнього матчу із «Колосом».

- Після того, як ми втратили очки в матчі з «Інгульцем», усі їхали в автобусі засмучені. Було дуже прикро – для «Динамо» нічия прирівнюється до поразки, хоча ми і здобули одне очко. Думаю, ми засвоїли урок і на поєдинок із «Десною» вийшли більш зібраними та сконцентрованими.

Звісно, після впевненої перемоги ми були задоволені та мали піднесений настрій. Наступного дня отримали вихідний, потім зібралися на базі та провели хороше тренування. Також розібрали поєдинок із чернігівцями та цілеспрямовано готувалися до гри з «Колосом».

- Чим вам запам’ятався «Колос» за попереднім сезоном?

- Ковалівці завершили минулий чемпіонат у першій п'ятірці, проти цієї команди нам було завжди важко грати. Лише останній матч минулого сезону завершився впевненою перемогою «Динамо» – 3:0, можливо, тому що ані для нас, ані для них він уже нічого не вирішував. Загалом, «Колос» – бойовита команда, з якою наші матчі складаються традиційно непросто. Свого часу ми з ними і в Кубку України зіграли внічию, і в першому колі чемпіонату.

- Як потрібно зіграти цього разу, щоб не було сюрпризів?

- Вважаю, найголовніше – надійно відіграти в обороні, а щодо атаки, я впевнений, що у нас будуть свої моменти, і ми заб’ємо.

- Чи є у складі «Колоса» ваші друзі чи знайомі?

- Раніше були, а зараз – ні, адже вони залишили команду. Загалом, я перед грою майже ніколи ні з ким не обговорюю майбутній матч.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер