Віталій Миколенко: «Нічия з «Інгульцем» дала нам більшу мотивацію на сьогоднішній матч»

Віталій Миколенко: «Нічия з «Інгульцем» дала нам більшу мотивацію на сьогоднішній матч»

Захисник «Динамо» Віталій Миколенко прокоментував переможний матч проти «Десни» (4:0) у рамках чемпіонату України.

- Перемога над «Десною» реабілітувала команду за невдачу в матчі з «Інгульцем»?

- Чесно, ми були дуже засмучені після тієї гри. Але, напевно, та нічия дала нам більшу мотивацію здобути впевненішу перемогу сьогодні.

- Сьогодні «Динамо» зіграло на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського другу гру поспіль. Чи велика різниця з тим, як грати на НСК «Олімпійський»? І де тобі особисто більше подобається?

- Як показує статистика, на НСК «Олімпійський» у нас кращі результати (посміхається). Але сьогодні вдалося перервати цю неприємну серію, адже востаннє тут вигравали з «Олімпіком», а потім не вдавалося порадувати результатом. Тим не менш, на «Динамо» мені затишніше, оскільки це наш домашній стадіон. Я ще, виступаючи в Академії, грав на ньому, тому він рідний.

- Як привітали з дебютом Шкуріна та Антюха?

- Чогось особливого не було – потиснули руки, привітали. Денис Антюх узагалі вийшов в основному складі, і, чесно кажучи, по тому, як він адаптувався в команді та розуміє малюнок гри, ніхто навіть сказати не міг би, що це його дебютна гра.

- Сьогодні прийшло на трибуни багато вболівальників. Що можеш їм сказати?

- Хотів би подякувати як тим, хто прийшов сьогодні на стадіон, так і тим, хто залишився вдома та, дивлячись гру по телевізору, уболівав за нас, що вони приділяють свій час у вихідний день народній команді. Також хочу привітати всіх із прийдешнім святом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер