Віталій Буяльський: «Барселона» стала сильнішою в командній грі»

Віталій Буяльський: «Барселона» стала сильнішою в командній грі»

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський взяв участь у прес-конференції напередодні поєдинку 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів в гостях у «Барселони».

- Віталію, на скільки відсотків ви особисто та команда готові до завтрашньої гри?

- Думаю, команда готова на всі сто відсотків. Вчора у нас був день відновлення після перельоту зі Львова, було полегшене тренування. Усі відновилися та готові до завтрашньої гри. Особисто я також готовий на всі сто, а наші кондиції перевірить завтрашній матч.

- Які спогади у тебе залишилися після торішніх зустрічей із «Барселоною», зокрема тут, на «Камп Ноу»?

- У плані гри спогади позитивні, але в плані результату хотілося б краще. На нашу користь не призначили 11-метровий, який заробив Вітя Циганков, і не зарахували чистий, як я вважаю, гол. Тому враження від гри залишилися не дуже хороші.

- Чи стала «Барселона» сильнішою, ніж рік тому?

- Із того, що Містер нам показував, команда стала сильнішою в плані командної гри. Вони всі разом обороняються та всі разом атакують. Не так, як минулого року, коли деякі футболісти залишалися попереду та не поверталися. Зараз, думаю, нам буде набагато важче, адже «Барселона» не в найкращому становищі. Але і нам необхідно брати очки та проходити далі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер