Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Головне – не кількість гольових моментів, а якість їхньої реалізації»

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Головне – не кількість гольових моментів, а якість їхньої реалізації»

- Загалом моментами ми непогано грали, як для виїзної гри. Команда добре оборонялася, терпіла до останньої хвилини. А наприкінці ми дочекалися свого моменту й реалізували його.

- Чи очікували від суперника такої гри – великої кількості навісів, ударів?

- Насправді, на полі ми побачили те, до чого були готові – вони виконують багато передач зі флангів. Можна сказати, що «Ренн» - силова команда. Їхні нападники міцні, добре борються і багато чіпляються за м'ячі.

- «Динамо» створило всього три моменти і забило два голи...

- Бачите, головне – не кількість гольових моментів, а якість їхньої реалізації. Можна створити один-два моменти і забити, а можна десять, але не реалізувати жодного. Головне – реалізація моментів.

- Гол став результатом нестандартних дій? Чому вирішив зіграти саме так?

- Там інакше зіграти не можна було, бо захисник стрибнув у підкаті і вже перекривав нижній кут. І воротар стояв до останнього. Спершу я думав бити між ніг, але він стояв до останнього, і я вирішив перекидати.

- Ти підтримав Шепелєва, коли той отримав червону картку, і в меншості «Динамо» забило гол...

- По такій грі, коли після першого тайму у Дениса Гармаша і у Вови Шепелєва були жовті картки, був ризик залишитися в меншості, тому що коли ми втрачали м'яч, «Ренн» розганяв контратаки, у нас не завжди виходило чисто відбирати м'яч, і часто доводилося фолити. А будь-який такий фол – це потенційно жовта картка.

- У матчі-відповіді з «Ренном» у Києві буде легше?

- Думаю, на своєму полі гратимемо ще краще – сміливіше й агресивніше.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер