Віталій Миколенко: «Не вистачило класу і останнього пасу»

Віталій Миколенко: «Не вистачило класу і останнього пасу»

- У першому таймі ми дуже добре оборонялися, але дії в атаці виходили погано. А після перерви свою роль зіграли або індивідуальні помилки, або сильна втома, яка привела до цих помилок, тому і пропустили стільки м'ячів.

- У першому таймі у «Динамо» було багато моментів, щоб вийти вперед, чому цього не сталося?

- Повторюся, у нас були індивідуальні помилки як в обороні, так і в атаці. Не вистачало останнього пасу і класу, який є у «Барселони».

- Який з чотирьох пропущених м'ячів, на ваш погляд, найбільш нелогічний?

- Якщо чесно, всі вони логічні. Нелогічних голів не буває.

- У моменті з другим пропущеним м'ячем ви не дограли до кінця через те, що не вірили, що Брейтвейт зіграє на випередження?

- Я не виключився, просто подумав, що м'яч полетить прямо в мене, а не у бік воріт. І якби я його вибивав, зробив би це в ворота.

- «Барселона» показала свій клас і без лідера Мессі?

- На те це одна з найкращих команд світу. І без Мессі, і без де Йонга, і без Піке у їхньому складі дуже сильні футболісти, які виходять на поле і доводять свою спроможність.

- «Динамо» фактично втратило шанси на вихід з групи Ліги чемпіонів, як команда буде будувати свою стратегію, щоб вийти у Лігу Європи?

- Перед нами стоїть однакове завдання на кожен матч - перемагати. Сьогодні не вийшло, далі у нас матчі з «Ворсклою» та «Ювентусом».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер