Віталію Буяльському – 30! Вітаємо!

Віталію Буяльському – 30! Вітаємо!

Сьогодні святкує свій 30-річний ювілей півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський.

Віталій є вихованцем динамівської ДЮФШ, але шлях до першої команди виявився для півзахисника тернистим. Тривалий час півзахисник виступав за молодіжні та другу команди «біло-синіх», аж поки не пішов в оренду в ужгородську «Говерлу». Набравшись досвіду виступів у вищому дивізіоні, Буяльський повернувся до Києва впевненим у своїх силах та готовим боротися за місце у стартовому складі.

З сезону-2014/2015 Віталій незмінно виступає у складі «Динамо», поступово змінивши свою роль із гравця ротації на основного виконавця середньої лінії, здатного як сам організувати гольову атаку, так і самостійно завершити епізод точним ударом по воротам. Роль Буяльського у командних діях неодноразово відзначали тренери, а підтвердженням його важливості для гри «біло-синіх» є визнання найкращим гравцем команди за підсумками 2022 року.

У цей святковий день бажаємо Віталію міцного здоров’я, родинного затишку, а також перемог як на футбольному полі, так і в житті. І, звичайно ж, спільної Перемоги над ворогом, яка дозволить жити у вільній та незалежній Україні.



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер