Віталію Буяльському – 30! Вітання з ювілеєм від Григорія Суркіса

Віталію Буяльському – 30! Вітання з ювілеєм від Григорія Суркіса

Сьогодні виповнюється 30 років півзахисникові київського «Динамо» Віталію Буяльському. З днем народження ювіляра привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.
 
Дорогий Віталіє!
 
Від щирого серця вітаю тебе, колишнього випускника славетної динамівської школи, а нині – одного з лідерів сучасної плеяди гравців київського клубу, із 30-м Днем народження.
 
Своєю жагою до перемоги, постійною зарядженістю на успіх ти заслужив повагу у тренерів, партнерів та вболівальників. А надзвичайне розуміння колективної гри, витончена індивідуальна майстерність, схильність до імпровізації та непередбачуваність в очах суперників, безумовно, ставлять прізвище Буяльського в один ряд із зірками інших генерацій майстрів «Динамо», для яких не існувало професійних секретів.
 
Також як динамівець за давнім покликом душі я дуже радий, що київський стадіон, що носить ім’я легендарного нашого тренера Валерія Лобановського, – із яким ти мав щастя з’явитися на світ в один календарний день, 6 січня, – з 16-річного віку став рідною домівкою і для тебе, уродженця Вінниччини. Вір мені, це благородне та окрилююче відчуття любові вже назавжди!
 
Тож у твої перші 30 зичу тобі, ювіляре, міцного спортивного здоров’я та довголіття, творчого натхнення та переможного руху. А ще удачі та оптимізму!
 
І, найголовніше, Миру! Навколо тебе, твоїх рідних та близьких. Гармонії в серці та щастя в особистому, сімейному житті!
 
З повагою,
Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер