Віторіну АНТУНЕШ: «На нас чекає важка гра з «Маккабі»

Віторіну АНТУНЕШ: «На нас чекає важка гра з «Маккабі»

- Який настрій всередині команди перед майбутньою грою з «Маккабі», враховуючи, що «Динамо» потрібна лише перемога?

- Команда активно готується до цього матчу, щоб завоювати таку бажану і довгоочікувану перемогу, яка дозволить нам вийти з групи в стадію плей-офф. Для нас це особливо важливо, тому що ми знаємо, що «Динамо» останні 15 років не виходило з групи Ліги чемпіонів. Якщо нам вдасться перервати цю традицію, зможемо принести задоволення і нашим уболівальникам, і собі.

- Перший матч в Ізраїлі «Динамо» провело досить впевнено, обігравши «Маккабі» 2:0. А чого чекати від поєдинку в Києві?

- Гра має бути важка, «Маккабі» ще не заробив очок у цьому груповому етапі. Ніхто не виграє поєдинок до початку гри. Від нас буде потрібна максимальна концентрація і увага, щоб досягти максимального результату.

- Як вважаєте, чи вплине на хід зустрічі мороз і зимова погода?

- Для нас холод не представляє великої проблеми і не матиме такого значення, як для гостей, які звикли до тепліших кліматичних умов. Але не думаю, що це вирішальним чином позначиться на грі або буде важливим фактором.

- Як ставитеся до того, що цей поєдинок «Динамо» проведе при порожніх трибунах?

- Звичайно, це створить нам певні складності, оскільки ми звикли відчувати гарячу підтримку наших уболівальників. Вона завжди додає нам сил, змушує йти вперед і допомагає у важку хвилину. Ми залишаємося без свого 12-го гравця і втрачаємо перевагу власного поля, але в той же час, не маємо права допустити, щоб це дозволило нам втратити очки.

- Чим вам запам'ятався перший поєдинок проти ізраїльтян? Кого можете виділити в їхній команді?

- Матч в Хайфі запам'ятався тим, що «Маккабі» проявив себе як добре організована і дисциплінована команда, вони добре діють в захисті. У них дуже хороший центральний нападник, який є і капітаном команди - Еран Захаві.

- У нашого суперника після п'яти турів 0 очок, як вважаєте, чи буде у них подвійна мотивація здобути перші пункти і з гідністю покинути груповий етап?

- Звісно, вони будуть горіти бажанням набрати хоч якісь очки. Але для нас залікові пункти в цьому матчі, напевно, ще більш важливі, тому будемо боротися до кінця.

- Чи не завадять и думки про відпустку? Як збираєтеся її провести?

- Точно не завадять, оскільки ми поставили перед собою мету вийти з групи і виступити в Лізі чемпіонів, як можна краще. Крім того, ми всі професіонали і сумлінно виконуємо свою роботу. Особисто у мене зараз, окрім як про гру з «Маккабі», ніяких думок немає, повністю концентруюся лише на цьому і футбольних питаннях. А про відпустку подумаю після фінального свистка.

- Ви берете участь майже у всіх матчах «Динамо», іноді забиваючи дуже красиві м'ячі. Чи задоволені своїм першим роком перебування в Києві?

- Так, іноді мені, дійсно, вдається забивати красиві м'ячі, постараюся і далі над цим працювати і радувати партнерів і вболівальників. А своїм першим роком в Києві, в цілому, задоволений.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер