Вихованці «Динамо» Зозуля, Ярмоленко та Яремчук збирають на байрактар для ЗСУ

Вихованці «Динамо» Зозуля, Ярмоленко та Яремчук збирають на байрактар для ЗСУ

Україна і світ продовжують збирати допомогу нашій державі. Екс-футболіст «Динамо» та збірної України Роман Зозуля, який грає зараз в Іспанії за клуб «Фуенлабрада», наприкінці вересня оголосив про початок збору на байрактар для ЗСУ. Цей проект реалізовується спільно з українською діаспорою в Іспанії, посольством України в Іспанії та друзями футболістами Романа.

Використання таких безпілотників довело свою високу ефективність у боротьбі з окупантами та вони полюбилися українцям, адже допомагають швидше знищувати російську нечисть та наближати перемогу України.

Нагадаємо, вихованець «Динамо» роман Зозуля активно допомагає українській армії з 2014-го року і вважає, що повномасштабна війна потребує від усіх більших зусиль. До збору коштів на байрактар вже долучилося українське посольство, наша діаспора в Іспанії, різні громади, а також відомі українські футболісти, які виступають у різних країнах, зокрема, вихованці «Динамо» Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук, а також Олександр Зінченко, Євген Коноплянка, Василь Кравець.

- Цей масштабний проект не дає Іспанії забути про те, що в Україні триває війна, - зазначив Роман Зозуля. – Іспанці з натхнення сприйняли новину про контрнаступ України та чекають на нашу перемогу. Переконаний, чим більше російських виродків буде знищено, тим більше наших воїнів повернеться додому живими. Чим менше цих приматів топтатиме нашу землю, тим менше братських могил із закатованими мирними мешканцями з’являтиметься в наших лісах.

Долучитися до збору та зробити свій донат кожен бажаючий може дуже легко – уся інформація є на сторінці Романа у Фейсбуці, а також на сторінках зазначених футболістів у соціальних мережах. Причому, це можна зробити як у Європі, так і в Україні.

- 10 років тому я мріяв заробити 5 млн євро, щоб купити будинок, квартиру, машину, подорожувати світом і ні в чому собі не відмовляти. Але тоді я просто не знав, що таке війна. Сьогодні я мрію зібрати 5 млн євро, щоб купити одну єдину пташку, яка знищуватиме нечисть, що припхалася на нашу землю і позбавила мільйони українців мрій.

Я знаю, що всі втомилися від різноманітних зборів, але без вашої допомоги нам не впоратися. Кожна гривня і євро наближає нас до мети. У кого немає можливості допомогти фінансово, прошу допомогти репостом. Я вірю, що нам під силу відправити нашим захисникам ще один Байрактар, а вони вже точно знають в якому напрямку запустити цю пташку, щоб нанести максимальну шкоду ворогу.

Я знаю, що в нас з вами спільне бажання, тож давайте разом наблизимо нашу перемогу і мир! Ми обов’язково подолаємо зло! «Байрактар» нам в поміч! – написав футболіст.

Реквізити для донатів можна знайти за наступними посиланнями:

Картка Монобанк для українців

Перекази для європейських рахунків

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер