Володимир Пятенко: «Готуємось до Вищої ліги України»

Володимир Пятенко: «Готуємось до Вищої ліги України»

Головний тренер жіночої команди «Динамо» Володимир Пятенко в інтерв'ю офіційному сайту «біло-синіх» - про старт тренувальних зборів та підготовку до нового сезону.

– Наша команда вийшла з відпустки, зібралися на базі коледжу імені Піддубного, а до цього тренувалися у Хирові. Стартував селекційний збір, у рамках якого переглядаємо новачків. Є футболістки на олівці. Тих, хто відповідає рівню Вищої ліги України, залишатимемо. Але всі дівчатка молодці стараються.

Наприкінці збору плануємо провести контрольну гру. Дякуємо нашому керівництву за те, що зберегли команду та виплачують усім зарплати.

- Де проходитиме підготовчий збір?

- Поки що тренуємося в Києві. Ми маємо всі умови для підготовки до сезону. Підсилюватимемося, підвищуватимемо свій рівень. У планах наприкінці липня поїхати до Польщі на міжнародні ігри є домовленості з кількома клубами. Все в процесі переговорів попередньо так.

- Чи є офіційна інформація щодо нового сезону?

- Ні, всі чекають визначень від УПЛ, від чоловічих команд – хто, де гратиме, базуватиметься, на яких стадіонах відбуватимуться матчі. Сьогодні, начебто, у трьох містах граємо – Київ, Ужгород та Львів, але ясності поки що немає. Після того як буде інформація щодо чоловічих команд, жіночі клуби збиратимуться та обговорюватимуть усі питання.

За попередньою інформацією, 10-12 клубів гратиме у Вищій лізі. "Динамо" виступатиме у Вищій лізі. Є вимоги для попадання на турнір – пройти ліцензування, мати стадіон із бомбосховищем, щоби на випадок повітряної тривоги команди туди йшли.

- У якій формі динамівки перебувають після відпустки і чи всі у строю?

- Все добре, під час відпустки дівчинки тренувалися індивідуально, зустрічалися в Zoom, займалися йогою, щодня опитування, хто як почувається, чи все гаразд. Підійшли до зборів практично оптимальному складі, дві дівчинки травмувалися на зборі, але вони вже відновлюються. Готуємось до Вищої ліги України.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер