Володимир Шепелєв: «Усі засмучені, такі ігри віддавати не можна»

Володимир Шепелєв: «Усі засмучені, такі ігри віддавати не можна»

- Що сталося в епізоді з твоїм вилученням?

- За кілька секунд до мого фолу Селезньов порушив правила і йому не дали картку, яка мала стати другою для нього. Я же хотів відібрати м'яча у суперника та наступив йому на ногу. Можливо, на камері це виглядало як грубий фол, але насправді я ледве торкнувся його. Арбітр спочатку дав мені жовту та не хотів дивитися повтор, але потім йому підказали в навушник. У підсумку він не дивився в повному обсязі момент, а лише акцентував увагу на моєму порушенні.

- Часто виникали суперечки з Селезньовим. Що там було?

- Так він постійно сперечався з усіма, його взагалі мали вилучати в першому таймі. У підсумку він заробив пенальті, а потім ще й мене вилучили. Вважаю, по відношенню до нашої команди вчинили несправедливо.

- А що сталося у Шапаренка з Селезньовим? Здалося, що вони кричали один на одного після того зіткнення...

- Так, Коля йому сказав, що він дуже сильно вдарив його, на що Селезньов відповів, що нічого серйозного там не було. Насправді, полетів із прямої ноги...

- Не вибачився навіть?

- Я не чув.

- У роздягальні був справжній «рознос» від головного тренера. Про що кричав Луческу?

- Усі засмучені, такі ігри віддавати не можна. Нам потрібно було набирати три очки. Усі хлопці грали на перемогу, але так склалося... Та й не все залежало від нас, так би мовити. Усе, що змогли, ми зробили.

- Напевно, не на такий матч налаштовувалися перед від'їздом у відпустку?

- Ми налаштовувалися, тому що було важливо в останній грі взяти три очки. Але у нас не вийшло цього. Мікромоменти вирішили результат матчу – там десь рукою зачепив, там не зарахували, там ще щось.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер