Владислав Кулач: «Посмішка додає сил»

Владислав Кулач: «Посмішка додає сил»

Нападник «Динамо» Владислав Кулач в інтерв’ю «Динамо-ТБ»  розповів про настрій і добрий гумор на зборах в Іспанії:

- Усе добре, працюємо. Цікаві тренування, відмінні умови, хороша погода, хоча можна було б і трохи тепліше. Вчора вранці було холодно, руки замерзали, але нічого страшного. Займаюся без термобілизни, мені у ній незручно, тому навіть узимку обходжусь без неї.

– Усі тренуються з усмішкою, радістю, у команді хороша атмосфера?

- Це лише у перші дні збору так (усміхається). Звичайно, працювати треба з гарним настроєм, адже як би важко не було, усмішка, сміх додає кожному сили та позитиву.

- Ви виглядаєте дуже щасливим, чи вже повністю адаптувалися в команді?

- Звичайно. З часом до всього звикаєш, зараз мені набагато легше, ніж коли тільки-то прийшов у команду.

- Два тренування на день – це дуже важко?

- Можливо, молодим хлопцям трохи незвично, а для нас за стільки років це вже звичайна практика. Усі хлопці багато разів через подібне проходили – це обов'язкова програма, щоб набрати хорошу фізичну форму.

- Мірча Луческу намагається урізноманітнити тренування? Сьогодні і в регбі грали, і на спині носили один одного…

- Так, сьогодні було цікаво, комусь ноги відтоптали (посміхається). Це весело, позитивно, але ми не лише сміємося, а серйозно підходимо до своєї роботи.

- Чи очікуєте на товариські матчі? Вже хочеться пограти у футбол?

- Звичайно, адже у перші дні збору було хороше навантаження. Ігри на зборах завжди відбуваються на фоні втоми, особливо перші. Звичайно, матчів хочеться завжди, чекаємо на них.

- У загальній групі відсутні Бесєдін, Рамірес, Шкурін, для вас це шанс проявити себе ще краще?

- Краще б усі були у строю. Неважливо, про яку позицію йдеться, і скільки гравців на неї претендують – у нас хороший колектив, у якому все залежить від кожного конкретного гравця. Якщо ти залишився один, це не означає, що гратимеш. Дай боже, щоб хлопці швидше повернулися, і ми почали тренуватися усі разом. Звичайно, сумую за хлопцями. Повторюся, у нас єдиний колектив, не хочеться, щоби хтось випадав.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер