Владислав Кулач: «Докладу максимум зусиль, щоб стати частиною «Динамо»

Владислав Кулач: «Докладу максимум зусиль, щоб стати частиною «Динамо»

- Хлопці мене прийняли тепло, я з усіма був знайомий і раніше, зокрема і особисто, тому все відмінно. Приїхали на збір, щоб працювати, мені дуже приємно, що я перебуваю в такому колективі, адже «Динамо» - великий клуб з багатою історією. Команда є чемпіоном країни, тому гордий перебувати в її рядах. Постараюся докласти максимум зусиль, щоб бути частиною цього колективу.

- Ви носите форму з 27-м номером, ви самі його вибирали?

- Ні, цей номер мені видали тимчасово, а далі подивимося, що і як. Моя мета за підсумками збору підписати контракт із «Динамо». Перебувати в цій команді, в колективі - дорогого коштує, тому, гадаю, кожен футболіст хоче опинитися в цьому клубі. Я буду робити все можливе, щоб показати, на що я здатний, і допомогти «Динамо».

- Своїми голами і статусом найкращого бомбардира Прем'єр-Ліги минулого сезону ви довели, що можете конкурувати з динамівськими нападниками?

- Звичайно, у команді велика конкуренція, у «Динамо» всі футболісти дуже високого рівня, тому потрібно докласти максимум зусиль, щоб завоювати місце в цьому колективі. Я до цього готовий, прагну і впевнений, що саме в «Динамо» можна рости з кожним днем. Звичайно, хочеться тут закріпиться.

- Чи можна сказати, що ви вже переросли рівень полтавської «Ворскли»?

- Не можу сказати, що переріс, оскільки «Ворскла» - також дуже хороша команда. Просто настає момент, коли потрібно щось міняти. «Динамо» - зовсім інша команда, амбіцій тут більше, оскільки щороку кияни ставлять завдання вигравати чемпіонат і Кубок країни, і всі турніри, у яких беруть участь. Для мене це новий виклик, адже я не щодня борюся за перше місце.

- Можливість зіграти в Лізі чемпіонів для вас - додаткова причина закріпитися в «Динамо»?

- Звісно. Емоції від гри в такому турнірі неможливо передати словами. Я такого ніколи не відчував, сподіваюся, у мене буде така можливість.

- Наскільки швидко ви освоїли вимоги Мірчі Луческу в тренувальному процесі?

- У кожній команді тренер розподіляє навантаження по-різному. У кожного свої тренування і підготовка. Звичайно, тут я відчув, що багато уваги приділяється фізичній підготовці. Потрібно втягуватися, адже після відпустки я такої роботи не робив. У перші дні, звичайно, буде важко, але я до цього готовий - я знав, у який клуб їду на збори.

- Чому було присвячене сьогоднішнє тренування?

- Контролю м'яча, потрібно було «розхитувати» команду суперника, шукати вільні зони для проведення атак. Потім будуть контрольні гри, у нас хороші суперники, гадаю, буде цікаво.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер