Владислав Велетень: «Усі хлопці старалися грати до кінця, і за це були винагороджені перемогою»

Владислав Велетень: «Усі хлопці старалися грати до кінця, і за це були винагороджені перемогою»

- Чи став для тебе несподіванкою вихід на заміну в першому таймі та яке напуття дав тренер?

- Тренер казав, що всі гравці повинні бути готові в будь-який момент вийти на заміну, адже може статися будь-що - хтось не ввійшов у гру, хтось отримав травму... Так і сталося - потрібна була заміна, і я вийшов.

- Ти помітно посилив правий фланг, але до останніх хвилин забити не вдавалося. Чому підкачала реалізація?

- Були погані передачі, особливо з мого боку, тому що я більше подавав. Гравці бігли, але не вистачало хорошого останнього пасу, тому не вдавалося забити. До того ж у «Дніпра-1» воротар дуже добре провів сьогоднішній матч і зміг потягти багато ударів.

- Чи не було психологічної пригніченості після незабитого пенальті в кінці першого тайму?

- Ні, ми відразу підійшли до Попова, який не забив, і підтримали його. Сказали, що будуть ще моменти і ми зможемо забити. Так і вийшло. Головне - грати до кінця, усі хлопці старалися, і за це були винагороджені перемогою.

- Після твого забитого м'яча вже зрозуміли, що перемога близька, чи потрібно було ще більше сконцентруватися?

- У минулому матчі ми теж забили першими, але потім пропустили. Ми завжди намагаємося грати до кінця. Окрім того, тренери відразу дали зрозуміти, що потрібно грати максимально обережно, щоб не пропустити та не втратити очки на останніх хвилинах.

- Чи налаштовуєтеся особливо на наступну зустріч із «Шахтарем»?

- Так, щойно головний тренер сказав у роздягальні, щоб ми забували про сьогоднішній матч і переключалися на підготовку до «Шахтаря». Це зовсім інший суперник, який може завдати нам великих проблем. Ми випереджаємо «гірників» і у нас є гра в запасі, але не хотілося б втрачати очки. Плюс саме протистояння принципове, тому програвати не хочеться, яким би не був відрив у турнірній таблиці.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер