Володимир Шепелєв: «На Різдво ходив колядувати до сусідів та друзів»

Володимир Шепелєв: «На Різдво ходив колядувати до сусідів та друзів»

Півзахисник «Динамо» Володимир Шепелєв в інтерв'ю клубним ЗМІ розповів про те, як відпочив, відзначив новорічні свята, а також про перший робочий день після виходу команди з відпустки.

- Відпустку провів добре, з батьками їздив на відпочинок на острів, після повернення компанією на три дні поїхали до Буковеля, Новий рік святкував уже у Києві, а перед Різдвом встиг побувати в Одесі у батьків та родичів. Під кінець відпустки вже хотілося якнайшвидше побачити хлопців, приступити до тренувань. Ми навіть збиралися, щоб пограти у футбол та волейбол, але це, звичайно, не можна порівняти з офіційними матчами. Хочеться вже якнайшвидше пройти збори, почати другу частину чемпіонату та виграти його.

- Як створюєте новорічний, святковий настрій?

- В Одесі у нас є традиція ходити колядувати до сусідів та друзів, які живуть неподалік. Вони знали, що я прийду і чекали (посміхається). А у Києві, звичайно, Новий рік та Різдво інші.

- Які ваші улюблені новорічні страви?

- Шуба, олів'є, холодець.

- Як відчуваєте, чи потрібно буде скидати зайву вагу після новорічних свят?

- Із цим у мене особливих проблем немає, але кілограм-півтора на зборах скинути не завадить.

- Медогляд для вас – звична процедура, чи хвилюєтеся перед походом до лікарів?

- Трохи неприємно здавати кров і робити УЗД, а щодо решти переживати нічого. Багато лікарів впізнають, запитують, як успіхи, цікавляться самопочуттям.

- За ким у відпустці найбільше сумували із хлопців?

- За Віталіком Миколенком. Ми маємо груповий чат, де спілкуємося з хлопцями, там побажали йому удачі. Вже дивилися його ігри, мені подобається, як він виглядає. Коли попрощається із командою? Напевно, коли у них буде перерва, бо зараз графік просто божевільний.

- Перехід Миколенка до АПЛ – це хороша мотивація для інших українських футболістів, щоб зростати далі?

- Звісно, ​​це велика мотивація. Якщо є бажання, можна виїхати за кордон, потрібно лише дуже старатися.

- Цього року у команди буде цілих три тренувальні збори, чи готові ви морально, психологічно та фізично до таких навантажень?

- Так, готовий. Мені здається, що три збори у нас ще ніколи не було. Старатимемося, добре готуватимемося, а там подивимося. Чекаю під час зборів набрати свою найкращу форму та показувати якісну гру. Дуже хочеться виграти чемпіонат, підтвердити свій титул та довести, що ми не просто так його завоювали минулого разу. «Шахтар» дуже посилився, купив нових гравців, а ми, навпаки, продали, тому, звичайно, буде непросто, але ми маємо мотивацію довести, що ми заслужено є чемпіонами.

- Боротьба за чемпіонство та Кубок України у другій частині сезону буде ще більш напруженою?

- Звичайно. Кожна гра, кожне очко буде на вагу золота так само, як і минулого року, коли ми вигризали очки на останніх хвилинах.

- Як хлопці поставилися до повернення Владислава Дубінчака?

- Ми його добре знаємо ще за іграми у U19 та молодіжній команді, та й до основного складу він також залучався. Він хороший хлопець, ми з радістю готові знову прийняти його до колективу.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер