Повернення до Польщі та старт підготовки до «Бенфіки»

Повернення до Польщі та старт підготовки до «Бенфіки»

Після переможного матчу зі "Штурмом" динамівці повернулися з Австрії до Польщі та отримали повноцінний вихідний, щоб побачитися з рідними та відновити сили після виснажливого поєдинку.

На вечір наступного дня Мірча Луческу призначив тренування, спрямоване вже безпосередньо на підготовку до протистояння з португальською "Бенфікою" у вирішальному раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Гравці вийшли на заняття зарядженими та "голодними" - було помітно, що команда вже подумки перебуває на полі битви з лісабонцями. Усі розмови в колективі присвячені майбутньому супернику, адже хлопці розуміють, що продовжують боротися за честь всієї країни, додаючи бали до скарбнички коефіцієнтів.

Перше тренування було втягуючим - воно почалося з функціональної розминки, далі слідували пробіжка та серія квадратів і вправ в один-два дотики. Мірча Луческу та його тренерський штаб раціонально підходять до тренувальних сесій, розуміючи, що за останній місяць команда отримала колосальне навантаження - як в тренувальному процесі, так і в ігровому.

Усі динамівці скучили за домом і з нетерпінням очікують повернення до України. Але думка про те, що команда дарує позитивні емоції нашому народу та нашим воїнам-героям у час війни, змушує їх відкласти емоції та сентиментальність на другий план. Наразі перед командою стоїть єдине завдання та мета - прохід "Бенфіки" та продовження єврокубкових виступів у груповому раунді Ліги чемпіонів.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер