Йєрко Лєко: “Перемога “Шахтаря” – приємний сюрприз”

Йєрко Лєко: “Перемога “Шахтаря” – приємний сюрприз”

Півоборонець “Динамо” Йєрко Лєко зіграв свій перший повний матч після реабілітації і в поєдинку з “Ворсклою” був один з найактивніших на полі. Після матчу хорват прокоментував офіційному сайту полтавську перемогу.

“Дуже важливий успіх для “Динамо”! Ми не могли відзначитись в перших матчах сезону, втратили дорогоцінні очки у зустрічі з “Таврією” і знайшлись такі “фахівці”, які уже списали нас з рахунку. Чесно кажучи, ми ще далекі від оптимальної форми, але поступово наближаємося до неї”, - відзначив Йєрко.

-Тренер залишився задоволений підсумком матчу?
-Результатом – так, а грою – навряд чи. Михайличенко добре відомо, на що ми дійсно здатні, а це далеко не той рівень, який команда показала в Полтаві. Після матчу у роздягальні коуч подякував нам за гру, але відмітив, що з кожним тренуванням, з кожним матчем ми повинні прогресувати і якнайшвидше досягнути оптимальних ігрових кондицій.

-Перемога в Полтаві додала оптимізму команді?
Особливо я радий не лише трьом очкам, але й тому, що голи забили Маріс та Сергій. Дуже важливо, щоб форварди справно виконували свої функції, це додає упевненості всім гравцям. Я вже й забув, коли у нас в офіційному матчі забивали два нападника. Якщо Верпаковскіс та Корниленко продовжуватимуть у тому ж дусі, ми далеко підемо.

-Ти грав після травми, але витримав 90 хвилин. Усі проблеми позаду?
-Не приховую, було важко. Останній раз грав усі 90 хвилин півтора місяця назад. Але поступово набираю фізичних кондицій і скоро все буде гаразд.

-Ти кілька разів збивав Овєкова. Щось особисте?
-Ні в якому разі! Тренер попросив приглядати за “десяткою” господарів, а я лише виконував завдання. Але щось його не було помітно в другому тамі (сміється, - прим. авт.)! Сподіваюсь, його заміна не була пов’язана з травмою – не люблю, коли колеги зазнають ушкоджень.

-У першому таймі в тебе була чудова нагода відзначитись...
-Трохи не поталанило. Перед самим ударом м’яч підскочив і як слід прикластися не вдалось. Якість “галявина” залишала бажати кращого, іноді важко було працювати з м’ячем.

-Як сприйняли звістку про поразку “Шахтаря”?
-Ми дізналися про це вже в Києві, в аеропорту. Особливих радощів не було – нам, насамперед, треба перемагати у своїх поєдинках. Так, невеличкий приємний сюрприз. У будь-якому випадку, боротьба за чемпіонство триватиме до останнього туру, я в цьому переконаний.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер