Євген Лозинський: «Від гри залишилося двояке враження»

Євген Лозинський: «Від гри залишилося двояке враження»

Наставник динамівської команди U15 Євген Лозинський прокоментував поєдинок своїх підопічних проти німецького «Майнца» та розповів про умови перебування команди у Німеччині:

- Ми сьогодні програли, пропустивши м'яч на початку першого тайму через власну помилку. Якщо оцінювати матч загалом, можу сказати, що моментів ми створили більше, могли забити 3-4 м'ячі, але не вдалося. Грою, її якістю ми залишилися не дуже задоволені. Прагнемо грати якісніше, але сьогодні не виходило те, що задумали. Програли багато боротьби, перетримували м'яч, було багато технічного браку – на цьому акцентували увагу після гри.

При цьому добре рухалися, але команда суперника була налаштована на боротьбу і, як я сказав, більше її вигравала. «Майнц» також більше перебував із м'ячем і в плані ведення гри виглядав трохи краще, ніж ми. Але при цьому, окрім моменту, коли ми пропустили, більше нічого біля наших воріт не створив. У нас же були і виходи віч-на-віч, і не зарахований м'яч. Тож залишилося двояке враження.

- Ви перебуваєте в Німеччині вже другий місяць, наскільки ви задоволені тренуваннями та іграми тут?

- Сьогодні суперник був хорошим, гідним, одним із найсильніших, з якими ми зустрічалися в Німеччині, і надалі команди будуть лише сильнішими. Ми братимемо участь у турнірі з дуже серйозними учасниками. Наші суперники з Бундесліги, зокрема, і «Майнц», який сьогодні вказав нам на помилки. Ми програли, оскільки зіграли нижче за свої можливості. Словом, могли діяти краще.

- Який вплив має той факт, що вам доводиться грати змішаним складом? Наскільки між хлопцями хороше взаєморозуміння?

- Ми поступово звикаємо до цього. Сьогодні майже весь склад був 2008 року народження, лише кілька позицій, на які нам не вистачало виконавців, ми закрили хлопцями 2007 р.н., а воротар який грав у першому таймі, був 2009 р.н. Що стосується підготовки тут, вона трохи скомкана. Ви знаєте, що вчора у нас не було тренування, а включатись у гру після вихідного не так просто – є свої нюанси, зокрема, потрібно більше розбігатися.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер