Юнацька Ліга УЄФА. «Септемврі» - «Динамо». Анонс

Юнацька Ліга УЄФА. «Септемврі» - «Динамо». Анонс

Гра в Софії на стадіоні «Георгі Аспарухов», домашній арені футбольного клубу «Левскі», розпочнеться о 17:00 за місцевим та київським часом.

Нагадаємо, у першій грі, яка відбулася 3 жовтня на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського, «біло-сині» здобули перемогу з рахунком 1:0. Єдиним голом у тому матчі на 40-й хвилині гри відзначився Вікентій Волошин, для якого цей м’яч став прем’єрним у Юнацькій Лізі УЄФА.

Для нашої команди це вже четвертий сезон у турнірі, тоді як команда Светослава Петрова є дебютантом. Динамівці двічі поспіль долали груповий етап та виходили до весняної стадії турніру. Минулого сезону «Динамо» U-19 потрапило до турніру вже в якості національного чемпіона, та вже у першому раунді зустрілося зі знаменитим міланським «Інтернаціонале», який виявився не по зубам динамівцям.

Між іграми з «Септемврі» команда Ігоря Костюка провела гру юнацької першості України проти однолітків з «Олександрії», перемігши з рахунком 4:1.

До поєдинку в Софії «біло-сині» підійшли не без втрат. До столиці Болгарії вирушив лише один чистий форвард. Владислав Супряга, який з’явився у стартовому складі в Києві, разом із першою командою вирушив на матч Ліги Європи з «Ренном» до Франції, а Євген Ісаєнко, який його замінив у середині другого тайму, травмований. Також у лазареті команди перебувають Данііл Хондак та Богдан Білошевський, на них Ігор Костюк у Болгарії також не розраховує. Повний список гравців, які вирушили на матч-відповідь, можна переглянути тут.

Динамівці проведуть матч у формі білого кольору, наш воротар – у зеленому.  

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер