Юрій ЛЕНЬ: «Для того, щоб вигравати, потрібно забивати»

Юрій ЛЕНЬ: «Для того, щоб вигравати, потрібно забивати»

- Враження від матчу, на жаль, невтішні. Але маємо те, що маємо. Для того, щоб вигравати, потрібно забивати. Ми мали багато моментів, зокрема в першому таймі, але не реалізували їх. Після перерви їх було менше, але все одно були. Десь не вистачило точної передачі, десь сил. На жаль, у нас просто немає конкуренції, аби підсилити гру по ходу матчу. Одні просто не розуміють, що таке комбінаційний футбол, а іншим, які й голову на плечах мають, не вистачає характеру. Ось цей дисбаланс і приводить до того, що ми маємо. Другий матч поспіль ми марнуємо велику кількість моментів, тому є над чим працювати. Адже має нас колись прорвати! Характер у команди загалом є, потрібне точкове підсилення на певних позиціях.

- У другому матчі поспіль команда пропускає два м’ячі. Чи є у вас претензії до захисників?

- Претензії є. Проблема наших захисників у тому, що вони не вміють відбирати м’яча, на жаль, у них немає навичок гри один в один із суперником. Часто ми намагаємося завдяки чисельній перевазі відбирати м’яча. Над цим компонентом ми також працюємо, але виправити це швидко не вдасться.

- Сьогодні був сильний поривчастий вітер. Наскільки це позначилося на діях ваших підопічних?

- Так, вітер був сильний, але він не заважав нам забити в порожні ворота. Тому, на мій погляд, на вітер жалітися немає сенсу.

- Після матчу зі «Скалою» ви сказали, що вам сподобалося, як увійшли у гру футболісти з лави запасних. Сьогодні вони з’явилися у стартовому складі. Наскільки вони виправдали вашу довіру?

- Повторюся, претензій по самовіддачі в мене ні до кого немає. Але є претензії стосовно рівня індивідуальної майстерності гравців та швидкості прийняття рішень. Ось у цьому аспекті в нас є багато питань. Зараз ми, фактично, ставимо нову гру, але, на жаль, не всі футболісти, які є в нашому розпорядженні, готові до такого стилю.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер