Юрій ЛЕНЬ: «Задоволений другим таймом, особливо самовіддачею хлопців»

Юрій ЛЕНЬ: «Задоволений другим таймом, особливо самовіддачею хлопців»

- Гадаю, можна сказати, що сьогодні було два різних тайми. У нас був невдалий початок матчу через помилки в обороні, на жаль, ми пропустили м'яч. Думаю, другий тайм нам вдався, адже ми повністю переграли команду суперника. Але у футболі не буває дрібниць, не буває одного винуватого. Немає однієї відповіді, чому ми не забили, напевно, позначилося все в комплексі: й невезіння, й брак майстерності, й недостатня агресія в атаці деяких наших футболістів у моментах, коли потрібно було просто зробити два-три кроки назустріч м'ячу. Але можу сказати, що я залишився задоволений другим таймом, у першу чергу, самовіддачею хлопців. І якщо так буде тривати й надалі, дасть Бог, ми вийдемо до вісімки, й там, я вам обіцяю, що ми їх переграємо. І не лише їх.

- Здалося, що в першому таймі пробуксовував лівий фланг оборони: із нього пропустили гол, і надалі суперник створював небезпеку саме з того краю...

- Так, у нас, справді, є проблеми на лівому фланзі оборони, але я би не став перебільшувати та казати, що винен саме лівий захисник. Оборонятися має і лівий півзахисник, і лівий центральний захисник, опорний півзахисник. Тому пропущений м'яч – це колективна помилка нашої оборони, не можна звинувачувати когось одного. Але те, що лівий фланг у нас проблемний, – це факт.

- Але заміни не підсилили гру?

- Так, сьогодні саме так і було. Хлопці не лише показали серйозний настрій та проявили самовіддачу, але й у деяких випадках продемонстрували зрілі дії. Єдине, чого нам не вистачило, – це те, що ми не забили, й це засмучує. Це перша гра в чемпіонаті, в якій ми не забили жодного м'яча, й це невезіння дуже затягнулося – будемо з'ясовувати чому. Напевно, просто потрібно більше працювати над завершенням атак, що ми й будемо робити. Ми пропускаємо наступний тур, і в нас буде час, щоб підготуватися та зализати рани. Залишилося три гри – дві вдома та одна на виїзді з «Говерлою».

- У другому таймі вражали удари Масалова, Оріховського, Бесєдіна, Шарила. Хлопцям просто не вистачило холоднокровності або майстерності?

- Усього в комплексі.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер