Забарний, Тимчик та Циганков зіграли за збірну України в Лізі націй

Забарний, Тимчик та Циганков зіграли за збірну України в Лізі націй

У вівторок, 27 вересня, окрім молодіжної збірної України, яка розгромила команду Словаччини та вийшла до фінального турніру Євро-2023 (U21), також свій матч у Лізі націй провела й національна команда нашої країни.

Підопічні Олександра Петракова приймали в польському Кракові команду Шотландії, якій минулого тижня поступилися в Глазго з великим рахунком (0:3). Зважаючи на становище команд у групі, «жовто-синіх» влаштовувала лише перемога у матчі. Маючи велику кількість моментів, нашим футболістам, на жаль, не вдалося забити такий необхідний м'яч, і в підсумку поєдинок завершився нульовою нічиєю.

Зазначимо, що в матчі взяли участь троє динамівців – захисники Ілля Забарний (24-й матч за національну збірну) та Олександр Тимчик (12-й) провели на полі всю гру, а півзахисник Віктор Циганков (43-й) вийшов на заміну на 75 -й хвилині.

Ліга націй. Дивізіон В. Група 1

Україна – Шотландія – 0:0.

Україна: Лунін, Тимчик, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, Ігнатенко, Малиновський (Піхальонок, 87), Ярмоленко (Зубков, 87), Мудрик (Циганков, 75), Довбик (Яремчук, 75).

Додамо, що за підсумками групового турніру Шотландія підвищилася у класі, а Україна залишилася у Дивізіоні В і на наступний розіграш турніру.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер