Завершився денний футбольний табір Dynamo Kyiv Camp 2022

Завершився денний футбольний табір Dynamo Kyiv Camp 2022

Завершився денний футбольний табір Dynamo Kyiv Camp 2022 серед юних футболістів вікових категорій U11-U13 та U8-U10. Протягом двох тижнів діти з різних куточків України набували майстерності за програмою Академії ФК «Динамо» Київ.

Організаторами табору Dynamo Kyiv Camp 2022 виступили ГО «Київська ліга дитячого футболу» та Академія ФК «Динамо» Київ.

Тренування на базі ФК «Динамо» Київ і клас майстерності від тренерів Академії, нові друзі і незабутні емоції, заключна оцінка якостей гравців, рекомендації та запрошення на перегляд до Академії ФК «Динамо» Київ, диплом учасника табору та святковий стіл на честь закінчення табору – все це Dynamo Kyiv Camp 2022.

За результатами проведення табору 10 юних футболістів отримали запрошення на перегляд до Академії ФК «Динамо» Київ. Інші учасники табору отримали рекомендації від тренерів Академії ФК «Динамо» Київ щодо вдосконалення своїх футбольних якостей.

Табір DK CAMP 2022 дав змогу юним футболістам доторкнутися до зірок та мрій, повною мірою перейнятися духом ФК «Динамо» Київ, знайти нових друзів, вдосконалити свою майстерність і зробити ще один крок на шляху до професійного футболу.

Тож побажаємо юним футболістам старанно виконувати настанови тренерів Академії ФК «Динамо» Київ, сумлінно тренуватися, відточувати свою майстерність та в майбутньому одягти форму гравця професійної команди ФК «Динамо» Київ та збірної України!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер