Жіноча команда «Динамо» розгромила вдома «Ятрань» – 6:0

Жіноча команда «Динамо» розгромила вдома «Ятрань» – 6:0

У неділю, 14 листопада, відбувся матч 11-го туру першої ліги серед жіночих команд, в якому дівчата київського «Динамо» вдома прийняли «Ятрань» (Берестівець). 

Динамівки від початку та до кінця гри контролювали перебіг подій і не давали можливості супернику вийти на свою половину поля. 

Киянки забивали голи на будь-який смак. Вже на 5-й хвилині поєдинку Богдана Гріга переправила м'яч у сітку воріт після подачі з кутового. Другий м'яч не змусив себе довго чекати - на 27-й хвилині Тетяна Долбіна завдала удару з дальньої дистанції, м'яч влучив у штангу, проте перетнув лінію воріт. В епізоді з третім голом футболістки ФК «Ятрань» спробували вийти на половину поля «Динамо», де їх чатували киянки. Після перехоплення м'яча капітан команди Ганна Мирончук забила гол-красень, не давши шансів голкіперу врятувати ворота. 

Другий тайм виявився таким самим насиченим на моменти, як перший. Відразу після свистка динамівки пішли великими силами в атаку. На 58-й хвилині Богдана Гріга, залишившись без опіки, оформила дубль. Не задовольняючись малим, Ганна Мирончук слідом за Богданою також записала на свій рахунок дубль, отримавши розрізну передачу із середини поля. І на завершення яскравою точкою в поєдинку став гол Лесі Словак головою після навісу зі штрафного.

Наступна гра «Динамо» відбудеться вдома із «Кривбасом» 21 листопада у рамках 1/8 фіналу Кубка України. 

Сезон 2021/2022. Перша ліга. 11-й тур

«Динамо» - «Ятрань» - 6:0 (3:0)

14.11.2021. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Карбань, Горулько, Долбіна (Чорномаз, 85), Кликова, Гуцалюк, Прокопенко, Словак, Дудка, Мироненко (Якимова, 77), Мирончук, Гріга.

Голи: Гріга, (5, 58), Долбіна (27), Мирончук (37, 64), Словак (76).


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер