Жіноча команда «Динамо» мінімально програла «Шахтарю» - 2:3. Звіт про матч

Жіноча команда «Динамо» мінімально програла «Шахтарю» - 2:3. Звіт про матч

У суботу, 19 лютого, жіноча команда «Динамо» провела спаринг у рамках підготовки до другої частини сезону. Суперником підопічних Володимира Пятенка став представник Першої Ліги України – донецький «Шахтар». Зазначимо, що гра проходила у форматі трьох таймів по 25 хвилин.

З початку поєдинку команди великими силами пішли вперед. Незважаючи на територіальну перевагу «Шахтаря», киянки відкрили рахунок. Перший момент динамівок завершився взяттям воріт – на 19-й хвилині розігнавши атаку з правого флангу, Вікторія Мироненко віддала точний пас на капітана «біло-синіх» Ганну Мирончук, яка у своєму стилі головою переправила м'яч у сітку воріт.

Не давши «Шахтарю» прийти до тями після пропущеного гола, динамівки забили другий м'яч. Цього разу киянки задіяли лівий фланг – Ганна Мирончук, перехопивши м'яч, зробила навісну передачу у штрафний майданчик, першою на підборі опинилася Богдана Гріга, після чого нападниця віддала філігранну передачу на Вікторію Дудку, яка подвоїла перевагу киянок.

Товариський статус поєдинку анітрохи не відобразив того, що відбувається на полі. Менше, ніж за 10 хвилин уболівальники побачили ще 2 голи. У другому таймі суперниці «Динамо» змогли зрівняти рахунок, обігравши киянок на другому поверсі. Обидва м'ячі були забиті зі стандарту.

Вже на 43-й хвилині з'явився шанс вийти вперед, але Ганна Мирончук не реалізувала пенальті – штанга врятувала дончанок. Проте своїм шансом скористалися футболістки «Шахтаря», забивши з пенальті на 46-й хвилині. Дещо сповільнився темп гри до кінця другого тайму, що дало можливість командам знизити градус емоцій на полі. 2:3 – рахунок залишився незмінним.

Контрольний матч

«Динамо» – «Шахтар» (Донецьк) – 2:3

«Динамо» (стартовий склад): Славич, Горулько, Бондаренко, Долбіна, Бабюк, Прокопенко, Смаль, Мироненко, Мирончук, Дудка, Гріга

Голи: Мирончук (19), Дудка (27) – Ольховська (31), Кревська (40), Янчук (46).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер