Жіноча команда «Динамо» продовжує тренування

Жіноча команда «Динамо» продовжує тренування

В умовах війни України з росією «Динамо» продовжує тренування. Чим зараз займається жіноча команда киян у коментарі офіційному сайту «біло-синіх» розповів головний тренер динамівок Володимир Пятенко:

- У команді більше половини дівчат – неповнолітні. Тому прийняли рішення, що діти мають бути з рідними та близькими. Якийсь час займалися евакуацією з Києва. На сьогоднішній день усі з рідними та, наскільки це можливо, у безпеці. 4 березня вдалося вивезти всіх, хто залишився. Поки були у Києві – знаходилися у підвалі, який обладнали та забезпечили харчуванням. Але це не лише для жіночої команди, а й усіх спортсменів коледжу, які не змогли відразу виїхати. Із 9 березня почали працювати. Розписали індивідуальні заняття. І проводимо онлайн-тренування через Zoom - йога та ЗФП. Плануємо відновити офлайн-заняття та опрацьовуємо можливі варіанти.

Також настроєм у команді поділилася капітан динамівок Ганна Мирончук:

- Настрій бойовий, спрямований на перемогу нашої країни та підтримку ЗСУ. Віримо, що цей страшний час скоро закінчиться і ми зможемо працювати у звичному режимі. Тренуємось дистанційно у повному складі. Для підтримки ментального та фізичного здоров'я займаємося йогою.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер