Жіноча команда «Динамо» зіграла внічию з «Прикарпаттям-ДЮСШ №3» – 1:1

Жіноча команда «Динамо» зіграла внічию з «Прикарпаттям-ДЮСШ №3» – 1:1

У понеділок, 8 листопада, відбувся матч 10-го туру першої ліги серед жіночих команд, у якому дівчата київського «Динамо» на виїзді зіграли з «Прикарпаттям-ДЮСШ №3» (Івано-Франківськ).

У першому таймі команди продемонстрували рівну гру. На 14-й хвилині поєдинку динамівки відкрили рахунок - Аріанна Гуцелюк мала намір зробити навіс із 25-ти метрів, але м'яч зрізався у найближчу дев'ятку. На 42-й хвилині Богдана Гріга мала можливість забити другий гол, проте м'яч пролетів повз штангу. Відразу після гольового моменту футболістки «Прикарпаття-ДЮСШ №3» вибігли у контратаку. Романія Карабінович вийшла віч-на-віч з голкіпером «Динамо» і переправила м'яч у сітку воріт. 1:1 – після першого тайму.

Друга половина гри повністю пройшла під диктування «біло-синіх». Проте перевагу на полі не вдалося втілити у забитий гол. На 89-й хвилині матчу Вікторія Мироненко створила потенційний момент вивести команду вперед, але воротар виявився першим на м'ячі. Рахунок на табло – 1:1.

Наступна гра «Динамо» відбудеться вдома із ФК «Ятрань» 14 листопада (базова дата).

Сезон 2021/2022. Перша ліга. 10-й тур

«Прикарпаття-ДЮСШ №3» - «Динамо» - 1:1 (1:1)


08.11.2021. Івано-Франківськ, стадіон «Рух»

«Динамо» (стартовий склад): Карбань, Гуцелюк, Чорномаз, Кликова, Горулько, Прокопенко, Словак, Мирончук, Мироненко, Дудка, Гріга

Голи: Карабінович (43) – Гуцелюк (14).

Попереджені: Присяжнюк (67) - Гріга (73). 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер