Жіноча команда «Динамо»: на фінішній прямій підготовки до сезону

Жіноча команда «Динамо»: на фінішній прямій підготовки до сезону

Жіноча команда «Динамо» готується до старту сезону, який розпочнеться для «біло-синіх» матчем із «Колосом» 10 вересня. Динамівки перейшли на одноразові тренування та цілеспрямовано готуються до дебютного матчу у Вищій Лізі України.

У рамках підготовки до чемпіонату 30 серпня «біло-сині» зіграли товариський матч із жіночою командою «Кривбасу» у селі Щасливе на стадіоні «Княжа-Арена», який завершився мінімальною поразкою 1:2. Забитим голом на 52-й хвилині відзначилася нападаюча «Динамо» Богдана Гріга.

Детальніше про матч та тренувальний процес розповів головний тренер команди Володимир Пятенко:

– Видався бойовий, інформативний поєдинок. Почали непогано, перевели гру на чужу половину поля, але досвідчений суперник взяв ініціативу у свої руки, забив гол, потім другий, унаслідок чого наші дівчатка трохи розгубилися. Але наприкінці першого тайму зібралися. Поки була пауза на пиття води, дали установку на гру, дівчатка впоралися з хвилюванням і гідно пішли на перерву. Ми зробили заміни, які освіжили гру та відповідно з'явилися моменти. Забили гол, далі у Богдани Гріги був такий самий момент взяття воріт. У другому таймі виглядали пристойно, пресингували, атакували, своїми діями змушували помилятися суперника.

Що сподобалося у грі? Самовіддача, налаштування. Практично вся команда витримала функціонально два тайми. «Кривбас» - серйозний досвідчений суперник. Граючи з такими командами, здобуваєш впевненість у собі.

Після поєдинку ми провели відновлювальне тренування. Вже виходимо на фінішну пряму. Головний обсяг роботи ми зробили, раніше були дворазові тренування, тепер – одноразові. Зараз ми безпосередньо готуємось до першого офіційного матчу сезону – із «Колосом».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер