Жіноча команда «Динамо» програла у 1/8 фіналу Кубка України «Кривбасу»

Жіноча команда «Динамо» програла у 1/8 фіналу Кубка України «Кривбасу»

У неділю, 21 листопада, відбувся матч 1/8 фіналу Кубка України серед жіночих команд, в якому дівчата київського «Динамо» вдома прийняли одного з лідерів Вищої Ліги України «Кривбас». 

Криворізька команда не залишила шансів киянкам і вже в першому таймі забила 3 ​​голи. Крім того, м'яч у свої ворота зрізала Аріанна Гуцалюк. Перспективний момент мала Леся Словак, але голкіпер «Кривбасу» надійно захищала свої ворота. 

Другий тайм киянки розпочали динамічно, нав'язуючи боротьбу та розганяючи контратаки. Але не вистачало то останнього пасу, то точності. Футболістки «Кривбасу», у свою чергу, забили ще два голи та довели рахунок до розгромного – 0:6. Таким чином, «біло-сині» закінчують свої виступи у Кубку України. 

Це був останній поєдинок «Динамо» у календарному році, команда вирушає у відпустку, після якої розпочне інтенсивну підготовку до другої частини сезону. Нагадаємо, киянки зберігають за собою лідерство у групі А Першої Ліги України та продовжують боротьбу за путівку до Вищої Ліги. 

Сезон 2021/2022. Кубок України. 1/8 фіналу 

«Динамо» - «Кривбас» - 0:6 (0:4) 

21.11.2021. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Карбань, Долбіна (Чорномаз, 74), Кликова, Гуцалюк, Горулько, Прокопенко, Словак, Дудка, Мироненкл (Якимова, 82), Мирончук, Гріга (Бондаренко, 86)

 Голи: Гуцалюк (аг, 7), Іванова (27), Тян (28), Габріела (44), Глущенко (51, 67). 



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер