Зміни у розкладі контрольних матчів «Динамо»

Зміни у розкладі контрольних матчів «Динамо»

Нагадаємо, команда Олександра Хацкевича провела вже два контрольні поєдинки на тренувальному зборі. До трьох майбутніх додасться ще один, отже попереду – ще чотири гри. Ім’я суперника у п’ятому матчі, який відбудеться 13 липня, стане відоме найближчим часом.  

Відбулася зміна й у часі початку товариської гри «Динамо» та «Люцерна», яка запланована на 8 липня. Ця гра відбудеться в Оберперфусі, що знаходиться лише у 30-ти хвилинах їзди від готелю динамівців, ближче ніж інші стадіони, на яких проводяться контрольні матчі «біло-синіх».

Матч розпочнеться о 15:30 за київським часом (14:30 за місцевим), тобто на годину раніше, ніж це планувалося спочатку. Цікаво, що «Люцерн» спеціально приїде на цю гру зі Швейцарії, де команда готується до кваліфікаційних матчів Ліги Європи, перший із яких відбудеться 9 серпня. Саме тому було обрано максимально комфортне місце зустрічі для обох команд. Організатор зборів Кристіан Маховські напередодні проінспектував стадіон в Оберперфусі та відзвітував про його повну готовність до гри та відмінний стан газону.

Розклад контрольних матчів «Динамо» на австрійському зборі

4 липня. Йенбах. «Динамо» - «Карабах» (Азербайджан) – 1:0

5 липня. Йенбах. «Динамо» - «Тяньцзінь Цюаньцзянь» (Китай) – 3:3

8 липня. Оберперфус. 15:30.  «Динамо» - «Люцерн» (Швейцарія)

9 липня. Швац. 18:00. «Динамо» - «Ботошані» (Румунія)

13 липня. Контрольний матч на стадії узгодження

14 липня. Швац. 16:30. «Динамо» - «Вікторія Плзень» (Чехія)

Нагадаємо, що всі товариські матчі «біло-синіх» на австрійському тренувальному зборі транслюються у прямому ефірі на нашому клубному каналі в YouTube.

*фото - стадіон у Оберперфусі

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер