Беньямін Вербич: «Ми вчимося на кожному тренуванні та у кожній контрольній грі»

Беньямін Вербич: «Ми вчимося на кожному тренуванні та у кожній контрольній грі»

Словенський вінгер «біло-синіх» Беньямін Вербич поділився враженнями від збору «біло-синіх» в Іспанії, який підходить до свого завершення.

- У чому команда додала за ці збори насамперед? Чому навчилася?

- Ми вчимося чомусь на кожному тренуванні та у кожній контрольній грі. Переглядаємо товариські матчі, які проводимо на зборах. Аналізуємо помилки та дивимося, як можемо покращити свою гру.

– Ти пропустив кілька тренувань. У чому була причина і як почуваєшся зараз?

- У нас був дуже насичений початок збору – по два тренування на день, включаючи силову роботу у залі. Було багато і бігової роботи. Я відчув дискомфорт, і тренери надали мені кілька днів відпочинку. Сьогодні вже почуваюся краще. Хоча зараз у всіх «важкі ноги», це видно навіть у матчах. Але ми добряче додали у фізичному плані за цей збір, набрали хорошу форму.

- Попереду три дні відпочинку, після чого команда вирушить до Туреччини, де погода більш прохолодна...

– У нас буде не три, а два вихідних дні. Так, бачив, що у Туреччині випав сніг. Але сподіваюся, що за кілька днів, коли ми туди прилетимо, погода буде нормальною, і умови будуть комфортними для тренувань та матчів.

- Вихідні проведеш із сім'єю?

- Звичайно. До того ж, у дівчини днями був день народження, тож якраз відсвяткуємо. Зараз відпочинемо два дні, після чого знову зустрінемось на базі та вирушимо на другий збір.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер