Цитаішвілі провів ювілейний матч за збірну Грузії

Цитаішвілі провів ювілейний матч за збірну Грузії

Динамівець Георгій Цитаішвілі взяв участь у черговому матчі національної збірної Грузії у Лізі націй.

У четвертому турі 4-ї групи Ліги C грузини приймали у Тбілісі збірну Болгарії. Збірна Грузії підійшла до цього матчу у статусі лідерів та фаворитів, маючи ти перемоги у трьох стартових матчах групи, у той час як Болгарія перебувала на третьому місці.

На відміну від попереднього матчу, який відбувся у Скоп’є, Цитаішвілі опинився у запасі, проте знаменитий у минулому французький футболіст, який нині є головним тренером збірної Грузії Віллі Саньоль випустив Гіо на поле замість Вако вже на 52-й хвилині. На той час грузини домінували на полі, проте не завдали жодного удару у площину воріт.

Для динамівця гра стала ювілейною, 10-ю у складі національної збірної, 7 з яких він провів у стартовому складі. Три матчі Георгій провів у Лізі націй, 3 – у кваліфікації до ЧС, ще чотири – товариські.

Утім, вихід Георгія також не допоміг Грузії здобути перемогу. Незважаючи на повну ігрову перевагу господарів поля матч завершився нульовою нічиєю.

У паралельному матчі групи Північна Македонія розгромила аутсайдера групи Гібралтар з рахунком 4:0 і наблизилася до Грузії на відстань у три очки. У п’ятому турі дві команди, які борються за перемогу в групі, зіграють між собою на полі Грузії. Цей матч відбудеться 23 вересня.

Ліга націй 2022/23. Група 4 Ліги С. 4-й тур

Грузія – Болгарія – 0:0 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер