Денис Гармаш – найкращий гравець у матчі зі «Львовом»

Денис Гармаш – найкращий гравець у матчі зі «Львовом»

Після кожної офіційної гри «Динамо» в офіційному клубному Telegram-каналі проводиться голосування за найкращого гравця матчу. Зокрема, таке опитування проходило і після поєдинку 11-го туру чемпіонату України проти «Львова», який завершився перемогою киян з рахунком 4:1.

В опитуванні взяли участь 2,5 тисячі респондентів. За його підсумками найбільшу кількість голосів набрав Денис Гармаш – 61%.

Денис відзначився дублем у виїзному поєдинку, забивши на 58-й та 83-й хвилинах зустрічі. Спочатку, скориставшись помилкою Брікнера, Гармаш, що чатував на м’яч поблизу воріт, отримав передачу від Циганкова та з кількох метрів переправив його у сітку.

А наприкінці поєдинку Денис пробив з-за меж штрафного майданчика, і після рикошету від Зозулі м’яч закотився точно у дальній кут воріт Костика. Воротар львів’ян у стрибку намагався зреагувати та удар, але дотягнутися до м’яча не зміг.

Друге місце в опитуванні розділили Віталій Буяльський та Віктор Циганков, які забили по одному м’ячу у ворота «Львова» та набрали в опитуванні по 16% голосів, а третє-четверте місце посіли Олександр Тимчик та Олександр Андрієвський, які набрали по 2% голосів.

Підписуйтесь на офіційний Telegram-канал «Динамо» і будьте в курсі всіх клубних новин! Оперативно дізнавайтеся про результати матчів, читайте коментарі тренерів і гравців!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер