Динамівці допомогли молодіжній збірній вийти до фінальної частини чемпіонату Європи!

Динамівці допомогли молодіжній збірній вийти до фінальної частини чемпіонату Європи!

У вівторок, 27 вересня, у польській Бельсько-Бялі пройшов матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації фінального турніру чемпіонату Європи U21 між Україною та Словаччиною.

Після першого поєдинку, в якому «жовто-сині» зазнали поразки з мінімальною різницею (2:3), наших хлопців влаштовувала лише перемога. І підопічні ексдинамівця Руслана Ротаня досягли потрібного результату завдяки хет-трику форварда «Шахтаря» Данила Сікана, який забив усі м'ячі у другому таймі.

У поєдинку взяли участь і представники «Динамо» – захисник Олександр Сирота відіграв увесь матч, а нападник Владислав Ванат вийшов на заміну на 71-й хвилині, замінивши автора забитих м'ячів. Ще двоє динамівців, півзахисники Микола Михайленко та Володимир Бражко, провели на полі по одному тайму, а захисник Антон Боль був у заявці, але у гру не вступав.

Таким чином збірна України втретє в історії вийшла до фінального турніру чемпіонату Європи. У 2006-му «жовто-сині» стали віцечемпіонами континенту, поступившись у фіналі Нідерландам (0:3), а в 2011-му не змогли вийти з групи. Жеребкування континентальної першості пройде 18 жовтня у Бухаресті, а сам фінальний турнір приймуть у червні-липні наступного року Румунія та Грузія.

Плей-оф відбору на ЧЄ-2023 (U21). Матч-відповідь

Україна U21 – Словаччина U21 – 3:0 (0:0)

Україна: Трубін, Драмбаєв, Сирота, Таловєров, Сич, Михайленко (Бражко, 46), Бондаренко (Очеретько, 89), Криськів (Желізко, 89), Судаков, В'юнник (Назаренко, 46), Сікан (Ванат, 71).

Голи: Сікан (48, 54, 66).

Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер