«Динамо» - «Барселона»: обмежена кількість квитків ще у продажу

«Динамо» - «Барселона»: обмежена кількість квитків ще у продажу

У вівторок, 2 листопада, київське «Динамо» прийме іспанську «Барселону» в рамках 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів.

Поєдинок із однією з найкращих команд Європи, п’ятиразовим володарем Кубка чемпіонів відбудеться на НСК «Олімпійський» і розпочнеться о 22:00.

КІЛЬКІСТЬ КВИТКІВ ОБМЕЖЕНА! ВЖЕ РЕАЛІЗОВАНО БІЛЬШ НІЖ 60% КВИТКІВ ВІД ДОЗВОЛЕНОЇ МІСТКОСТІ СТАДІОНУ!

Продаж квитків здійснюється ОНЛАЙН на сайті наших партнерів Esport.in.ua.

Перепустки на матч із «Барселоною» надійшли у продаж за наступними ціновими категоріями:

 

Для власників абонементів, за умови пред’явлення абонемента та документа, що підтверджує особу, передбачена можливість забрати свої зарезервовані місця зі знижкою 15% на окремі матчі Ліги чемпіонів:

Електронний PDF-квиток у клубному офісі ФК «Динамо» - вул. Грушевського 3, 3 поверх, 16-й кабінет (пн-пт 10:00-17:00, перерва з 13:00 до 14:00).

Роздрукований квиток у касі №8 НСК «Олімпійський» (пн-пт 11:00-19:00, сб-нд 11:00-18:00).

Нагадуємо вболівальникам, що ті, хто купив квитки на матч «Динамо» - «Бенфіка», вони можуть скористатися знижкою 10% на будь-який із наступних домашніх матчів ФК «Динамо» у груповому етапі Ліги чемпіонів за допомогою номера штрихкоду у квитку на матч із «Бенфікою».

* КВИТКИ ПОВЕРНЕННЮ ТА ОБМІНУ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

 

Інформація про квитки бізнес-сегмента

Пропонуємо вам насолодитися неповторною атмосферою матчів Ліги чемпіонів із екстра-комфортом і скористатися перевагами пакетів гостинності.

Категорія квитка «Silver» (сектори 65, 67, 77, 79)

Із секторів цієї цінової категорії відкривається прекрасний вид на центральну частину поля. Крім того, до вартості квитка входить обслуговування в форматі фуршету на Рівні «+1» лаунж-зон, де відвідувачів чекають смачні закуски та легкі напої.

Категорія квитка «Gold» (сектори 69, 71, 73, 75)

Купивши квиток цієї категорії, ви насолодитеся не тільки найкращим видом на футбольне поле з ідеальним кутом огляду, а й першокласним ресторанним обслуговуванням за столиками, розташованими на Рівні «+2» лаунж-зон, вишуканими стравами та напоями.

Корпоративні ложі на НСК «Олімпійський» - це особливий комфорт, певний статус і переваги, які доповнюють задоволення від перегляду будь-якого матчу.

Уточнити наявність вільних лож, а також їхню вартість, ви можете за наступними контактами:

тел .: +38 (093) 191 60 05.

Контактна інформація:

Клубний офіс ФК «Динамо» - вул. Грушевського, 3.

Час роботи квиткового відділу - понеділок-п'ятниця 10:00 - 17:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00.

3-й поверх, 16-й кабінет, телефон (044) 279-52-72.

e-mail: [email protected]


В зв’язку із введенням «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки на території міста Києва доводимо до відома глядачів, які придбали квитки або мають бажання відвідати матч групового етапу ЛЧ УЄФА сезону 2021/22 ФК Динамо Київ – ФК Барселона 02 листопада 2021 о 22:00, що доступ на трибуни буде дозволено лише за наявності таких документів:

- негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції яке проведене не більш як за 72 години матчу, або 

- негативного результату експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до матчу, або 

- документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), або 

- документа, що підтверджує одужання особи від COVID-19

Перевірка буде здійснюватися перед входом на арену.

Зазначена вимога не поширюється на осіб, які не досягли 18 років.

Крім того нагадуємо, що під час перебування на території стадіону глядачі зобов’язані використовувати засоби індивідуального захисту, які закривають ніс і рот. 

В зв’язку з цим просимо глядачів завчасно прибути на стадіон та заздалегідь підготувати зазначені документи для перевірки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер