«Динамо» U13 візьме участь у двох міжнародних турнірах у Нідерландах

«Динамо» U13 візьме участь у двох міжнародних турнірах у Нідерландах

У перші дні Нового 2023-го року команда ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського вікової категорії U13 (футболісти 2010-го року народження) вирушили до Нідерландів, щоб взяти участь у двох престижних турнірах.

Спочатку підопічні Сергія Бондаря та Олександра Стужука зіграють у DOVO/HatchTech WinterCup у місті Венендаль, який пройде 7 січня. У ньому візьмуть участь 16 команд з п’яти країн – Голландії, Бельгії, України, Німеччини та Англії. Вони поділені на 4 групи по чотири колективи у кожній. Динамівці потрапили до групи «А» разом із бельгійським «Гентом», голландськими «Девентером» та «Ейндховеном». За регламентом змагань найкраща команда з кожної групи вийде до півфіналу, а переможці цієї стадії позмагаються за головний трофей у фінальному поєдинку. Усі матчі турніру пройдуть в один день.

- 4-го січня команда на клубному автобусі виїхала з Києва та прибула до польського міста Сосновець, - повідомив наставник команди Сергій Бондар. – Там ми переночували, зранку провели тренування, за що дуже вдячні нашим польським друзям, та продовжили свій шлях до Нідерландів, а саме до міста Венендаль. 6-го січня команда дісталася місця призначення, ми розмістилися та також провели тренування. А ще познайомилися з організаторами, передали подарунки та подяку за запрошення на змагання. З їхнього боку почули слова підтримки для нашої країни та задоволення від того, що наші діти візьмуть участь у турнірі.

У суботу готуємося до бою, попереду на нас чекають п’ять матчів в один день. У нашому розпорядженні невелика кількість гравців – усього 14 футболістів, тому очікуємо, що буде нелегко, але усі хлопці відповідають рівню «Динамо», тож усе має бути добре.

За розкладом матчів, результатами в реальному часі та турнірною таблицею можна стежити на сайті www.tournify.nl/live/dovowintercup

Зазначимо, що завдяки нідерландському клубу DOVO, динамівська делегація зможе залишитися у Голландії та протягом тижня готуватися до наступного турніру EuroCup, який пройде 14-15-го січня.

Ці змагання відбудуться у місті Делфзайл, серед учасників – дитячі команди топ-клубів Європи – амстердамського «Аякса», АЗ (Алкмаар), ПСВ (Ейндховен), мюнхенської «Баварії», дортмундської «Борусії», бельгійських «Брюгге» та «Генка», англійського «Тоттенхема», тощо.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер