«Динамо» U15 розгромило TuS Koblenz U15 у товариському матчі у Німеччині

«Динамо» U15 розгромило TuS Koblenz U15 у товариському матчі у Німеччині

У четвер, 27-го жовтня, команда динамівської академії вікової категорії U15 (футболісти 2008-го року народження) під керівництвом тренера Євгена Лозинського провела черговий контрольний поєдинок у Німеччині. Цього разу динамівці зіграли із однолітками з клубу TuS Koblenz. Суперник виставив проти киян хлопців такого самого віку. Поєдинок проходив на натуральному полі бази господарів та тривав два тайми по 40 хвилин.

Матч завершився з рахунком 8:3 на користь динамівців, шість м'ячів гості забили у першому таймі та ще два – у другому.

Динамівці з перших хвилин пішли уперед та притиснули суперника до його воріт, не дозволяючи переходити на свою половину поля. Достатньо швидко наша команда повела у рахунку, а до 10-ї хвилини забила вже три м’ячі. У першому випадку Кирило Рибак отримав м’яч з лівого боку штрафного майданчика та потужно пробив у дальній верхній кут, через дві хвилини Калінкін увірвався у вільну зону, відгукнувся на передачу Рибака і в один дотик переправив м’яч у сітку. А ще через хвилину рахунок до великого довів Федоренко.

Повернути інтригу у гру TuS Koblenz спробував на 13-й хвилині, заробивши та реалізувавши пенальті, таким чином скоротивши рахунок. Але вийшло ненадовго – через кілька хвилин четвертий м’яч забив Калінкін, відгукнувшись на подачу Романюка від кутової позначки та оформивши дубль. Як видно, динамівці володіли беззаперечною перевагою, і якби наші хлопці реалізували усі свої моменти, рахунок міг би бути двозначним вже наприкінці першого тайму.

Гра тривала біля чужих воріт, і наступний забитий м’яч не змусив на себе довго чекати. Цього разу Федоренко відзначився зі штрафного, також записавши до свого активу дубль. А ще через кілька хвилин кияни пропустили зовсім нелогічний м’яч – чи не у єдиному випадку, коли німці наблизилися до воріт Роєнка, вони змогли заробити штрафний удар та забити другий м’яч прямим ударом у верхній кут – наш воротар не зміг дотягнутися до м’яча. Але це був лише епізод, адже незабаром Рибак віддав пас на Андрейка, і той спрямував м’яч низом точно у дальній кут воріт.

Окрім голів, наша команда створила ще безліч потенційно гольових моментів, але описувати їх усі немає сенсу.

Другий тайм проходив у такому ж ключі. Наші хлопці володіли ініціативою та вели гру біля чужих воріт. Тож наступне взяття було цілком логічним – через п’ять хвилин після поновлення гри Люсін п’яткою відправив м’яч у нижній кут воріт. Згодом міг відзначитися Левринець двічі, і, мабуть, уже бачив м’яч у воротах, але на його удари у площину зреагував воротар. Своїм же моментом між цими епізодами суперник розпорядився значно краще: обігравши нашого захисника та вийшовши один на один із воротарем, господарі реалізували свою нагоду.

На певний час голи у матчі припинили сипатися, наче з рогу достатку. Але динамівцям продовжували вдаватися хороші атаки на будь-який смак. У другій половині тайму кияни виконали кілька стандартних положень, але господарям вдалося відбитися. А ось після удару Сергієнка за кілька хвилин до фінального свистка захист та воротар суперника виявилися безсилими. Тож у підсумку – 8:3 на користь «Динамо» U15.

Товариський матч

TuS Koblenz (Німеччина) U15 - «Динамо» U15 – 3:8 (2:6)

«Динамо»: Роєнко (Олійник, 51), Перкатюк (Гасій, 68), Коновалов, Панімаш (Лютенко, 41), Дорошенко (Чубатюк, 15), Романюк (Кушенко, 53), К.Рибак (Богомолов, 41), Люсін (Лозинський, 76), Федоренко (Сергієнко, 60), Андрейко (Марченко, 58), Калінкін (Левринець, 41).

Голи: (13, з пен.) (28), (54) – К.Рибак (5), Калінкін (8, 17), Федоренко (9, 26), Андрейко (31), Люсін (45), Сергієнко (77).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер