«Динамо» U16 здобуло першу перемогу у Новому році

«Динамо» U16 здобуло першу перемогу у Новому році

Дві динамівські команди вікових категорій U15 та U16 (футболісти 2008 та 2007 років народження) під керівництвом тренерів Євгена Лозинського та Юрія Дмитруліна відповідно продовжують підготовку у Німеччині. Після виїзду до України на новорічні свята, щоб побачитися з батьками та рідними, діти разом з тренерами повернулися до Кельна, де, завдяки ФК «Кельн» мають змогу тренуватися у безпечних та комфортних умовах та зберегти не лише життя, а й футбольне майбутнє під час війни у нашій країні.

Після кількох днів тренувань у середу, 18-го січня, академічна група «Динамо» U16 провела перший товариський поєдинок. Суперником киян став SV Wuppertaler, з яким наші хлопці вже зустрічалися наприкінці листопада минулого року. Тоді суперник виставив хлопців на рік старших – вікової категорії U17, і українці, у складі яких грало кілька футболістів U15, у напруженій боротьбі поступилися з рахунком 2:3.

Цього разу у складі німців теж було кілька старших хлопців, а команда динамівців була розбавлена футболістами 2008-го року народження. Суперники грали два тайми по 40 хвилин, а долю зустрічі вирішив єдиний забитий м’яч автором якого став Бурлаков на початку другої половини поєдинку.

Загалом, і у першому, і у другому таймі на полі була рівна гра, суперник особливо небезпечних моментів не створив, на відміну від гостей, але у деяких моментах наші гравці не змогли, як слід, розпорядитися м’ячем. Крім того, Калінкін двічі пробив повз ворота з вигідних позицій, а Грабану не вдалося відзначитися головою. Гра носила дещо сумбурний характер, було багато втрат м’яча, зіткнень та боротьби.

У другому таймі тренерський штаб повністю змінив склад. У кількох моментах Бурлаков добре чіплявся за м’яч, наша команда вибігала у контратаки, і в одній з них кияни змогли забити: Губенко на своєму фланзі прийняв м’яч, переправив його на протилежний край на Букатого, той прорвався до воріт та зробив вдалий простріл, який замкнув Бурлаков. Після цього гості створили ще достатньо перспективних моментів, зокрема, могли забивати Люсін, Губенко та Букатий, але трохи не пощастило.

У суперника ж гострих моментів майже не було – небезпеку біля воріт Сьомки німці створювали лише після стандартних положень. При розіграші кутових біля наших воріт була присутня нервозність та напруга, адже до нашого штрафного майданчика приходили високі хлопці. Але отримати вигоду з цих ситуацій німці не змогли, тож поєдинок завершився мінімальною перемогою українців – 1:0.

- Ми щойно розпочали підготовку, повноцінних ігрових тренувань ще не було, - зазначив після гри старший тренер Юрій Дмитрулін. – В основному, хлопці виконують бігову роботу, а з м’ячами працюють менше. Тому було помітно, що не вистачало свіжості та зіграності. Крім того, ми розбавили склад хлопцями 2008-го року народження, і це також відчувалося. Поле було трохи нестандартним за розміром – вузьким, а через мороз ще й твердим та важким для обох команд, тож хлопці ковзали.

22-го січня з цим же суперником зустрінеться наша команда U15. Мабуть, ми також виставимо змішаний склад та зіграємо два тайми різними виконавцями, адже у молодших динамівців теж не вистачає гравців, а ті, хто є, ще не готові фізично належним чином, тож їм буде важко витримати півтори години.

Товариський матч

SV Wuppertaler U16 - «Динамо» U16 – 0:1 (0:0)

«Динамо» (1-й тайм): Моїсеєв, Сергієнко, Озимай, Чубатюк, Дехтяр, Приймак, Малюта, Черчукан, Калінкін, Діденко, Грабан.

«Динамо» (2-й тайм): Сьомка, О. Рибак, Коновалов, Галкін, Білий, Белев’ят, Люсін, Гамбаров, Губенко, Букатий, Бурлаков.

Гол: Бурлаков (48).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер