ФК «Динамо» та New Balance презентують нову форму сезону 2024/25

ФК «Динамо» та New Balance презентують нову форму сезону 2024/25

ФК «Динамо» та New Balance сьогодні презентує домашній, виїзний та третій комплекти нашої команди на сезон 2024/25, яка вшановує багату культурну спадщину України та яскравий дух Києва, підкреслюючи: «Динамо» історично є носієм футбольного коду всієї України. Одне місто – одна країна!

Сьомий сезон поспіль New Balance виступає офіційним спортивним партнером ФК «Динамо» Київ, щороку представляючи новий ексклюзивний дизайн ігрової форми клубу.

Домашня форма має біло-синій дизайн, збагачений традиційними українськими вишиванковими візерунками з додаванням жовтого кольору. Ця форма поєднує сучасний спортивний одяг з вічними традиціями. Орнаменти, які повторюють елементи вишиванки підкреслюють майстерність та мистецтво, властиві як національній культурі, так і футболу у виконанні динамівських зірок різних поколінь.

Цього сезону ми відійшли від традиційного синьо-білого, і створили лімітований комплект виїзної форми в синьо-жовтих кольорах, який є даниною українського прапору, символізуючи патріотизм та солідарність. Це поєднання є маяком національної гордості, відображаючи незламний дух українського народу.

Третя форма має смарагдово-зелений дизайн з брендінгом золотого кольору. Вона натхнена зеленою красою київських пагорбів, парків та куполами величних київських храмів, які є символом нашого стародавнього міста. Кольори форми символізують відновлення, зростання та природну красу столиці, вшановуючи багату історію і зв’язок з природною красою одного з найдавніших і найчарівніших міст планети.


Поєднуючи традиції з інноваціями, форма розроблена зі застосуванням передової технології NB Dry для забезпечення високої продуктивності та щоб допомогти гравцям зберегти сухість та відчуття комфорту від першого до останнього свистка.

Новий дизайн також представлений у воротарських комплектах форми виконаних в чорному, сірому та жовтому кольорах.

Діюча легенда команди Андрій Ярмоленко: «Форма «Динамо» Київ протягом поколінь носиться з гордістю гравцями та вболівальниками. Поєднуючи спадщину з інноваціями, ми сподіваємося, що форма цього сезону допоможе команді досягти великих успіхів на полі».

Колекція форм «Динамо» Київ 2024/25 буде доступна для придбання з 20 червня о 10:00 в офіційних інтернет-магазинах newbalance.ua та fcdynamo.com/shop, обраних концептуальних магазинах New Balance, а також в офіційному магазину ФК «Динамо» в Києві за адресою Музейний провулок, 2б.

ФК «Динамо» (Київ) є найпопулярнішим та найтитулованішим клубом України. За 95 років існування клубу динамівці виграли 29 чемпіонських титулів, 22 національні Кубки, 12 Суперкубків, 2 Кубки володарів кубків та Суперкубок УЄФА. «Динамо» багато років є базовим клубом для національних збірних України різних вікових категорій.

New Balance Football застосовує оригінальний підхід до дизайну та розробки продукції, зосереджуючись на унікальних потребах гравця та гри. Це відображається у якості спонсорських угод, які компанія уклала і продовжує укладати з найкращих футбольних клубами світу, а також угоди з найкращими гравцями, які досягають успіхів на найвищому рівні гри.

Для отримання додаткової інформації про New Balance Football відвідайте www.newbalance.com/football. New Balance Football можна знайти на Facebook, Twitter, Instagram.

Про компанію New Balance

New Balance зі штаб-квартирою в Бостоні, штат Массачусетс, має наступну місію: демонструючи відповідальне лідерство, ми створюємо глобальні бренди, які спортсмени пишаються носити, співробітники пишаються створювати, а спільноти пишаються приймати в себе. Товари New Balance MADE U.S. виробляються в США понад 75 років і становлять обмежену частку наших продажів у США. Колекція преміум-класу New Balance MADE U.S. містить локалізацію 70% або більше. New Balance володіє п’ятьма заводами в Новій Англії та одним у Флімбі, Великобританія.

New Balance налічує 8000 співробітників по всьому світу, і в 2022 році світові продажі склали 5,3 мільярда доларів США. Щоб дізнатися більше про New Balance, відвідайте сайт www.newbalance.com, а для отримання найновішої прес-інформації відвідайте сайт http://newbalance.newsmarket.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер