Георгій Бущан – найкращий гравець «Динамо» у серпні

Георгій Бущан – найкращий гравець «Динамо» у серпні

Прийшов час підбити підсумки голосування за найкращого гравця київського «Динамо» за підсумками серпня.

Минулий місяць виявився насиченим для динамівців. Вони провели п’ять поєдинків – чотири у кваліфікації Ліги чемпіонів та один – у чемпіонаті України (зі «Штурмом» - 1:0 вдома та 2:1 – на виїзді, «Бенфікою» - 0:2 вдома та 0:3 на виїзді та «Дніпром» - 0:3 вдома).

Після кожної офіційної гри «Динамо» в офіційному клубному Telegram-каналі проводиться голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками опитувань було сформовано п'ятірку номінантів на звання гравця місяця. До неї увійшли: Георгій Бущан, Владислав Дубінчак, Олександр Караваєв, Віктор Циганков та Микола Шапаренко.

У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» в серпні взяли участь близько чотирьох тисяч респондентів, які без сумнівів прийняли однозначне рішення. Вони віддали найбільшу кількість голосів – 60% – за Георгія Бущана. Минулого місяця наш воротар продемонстрував надійну та впевнену гру, порадувавши уболівальників ефектними сейвами не раз врятувавши свою команду від забитих м’ячів.

Зазначимо, що це вже друга поспіль нагорода Бущана у цій номінації – Георгій також ставав найкращим гравцем липня за результатами голосування уболівальників.

На другому місці – Микола Шапаренко, а третім фінішував Олександр Караваєв.

Топ-5 гравців «Динамо» в серпні на думку вболівальників:

1. Бущан – 60%

2. Шапаренко – 13%

3. Караваєв – 12%

4. Циганков – 8%

5. Дубінчак – 6%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер