Гольовий пас Циганкова та гол Караваєва допомогли збірній України обіграти «Емполі»

Гольовий пас Циганкова та гол Караваєва допомогли збірній України обіграти «Емполі»

У вівторок, 17 травня, збірна України провела другий спаринг у рамках підготовки до поєдинків плей-оф відбору на ЧС-2022 та Ліги націй. В Емполі на стадіоні Carlo Castellani «жовто-сині» зіграли проти представника італійської Серії «А» - місцевого однойменного клубу.

У стартовому складі нашої збірної вийшли п'ятеро динамівців – захисники Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Денис Попов, а також півзахисники Віктор Циганков та Микола Шапаренко. Забігаючи наперед, зазначимо, що після перерви місце у воротах зайняв ще Георгій Бущан, Циганкова та Попова замінили по ходу другого тайму (Денис отримав пошкодження та залишав поле накульгуючи), а наприкінці зустрічі з лави запасних з'явилися Сергій Сидорчук та Віталій Буяльський.

Господарі активніше розпочали поєдинок та мали кілька гольових моментів, але рахунок відкрила наша команда. Циганков класним пасом «відрізав» увесь захист «Емполі», вивівши до воріт Яремчука, і форвард пробив повз воротаря – 0:1.

Утім, на перерву команди пішли за рівного рахунку. На останній хвилині першого тайму Ла Мантіа з другої спроби все ж таки відправив м'яча у ворота, тим самим завершивши атаку два в одного – 1:1.

У другому таймі глядачі також побачили два голи, але цього разу обидва рази м'яч влітав у ворота господарів. Спочатку Караваєв вдало зіграв на добиванні після удару Яремчука та сейву голкіпера, елегантно «парашютом» відправивши м'яча у ворота, а потім Піхальонок точно пробив із меж штрафного майданчика.

Зазначимо, що свій черговий матч «жовто-сині» проведуть уже наступного дня, 18 травня, коли зіграють із хорватською «Рієкою».

Товариський матч

«Емполі» (Італія) - Україна - 1:3

Україна: Пятов (Бущан, 46), Караваєв, Забарний, Попов (Бондар, 78), Матвієнко, Піхальонок (Сидорчук, 84), Степаненко, Циганков (Зубков, 78), Шапаренко, Мудрик (Буяльський, 84), Яремчук, 78).

Голи: Ла Мантіа (45) — Яремчук (26), Караваєв (46), Піхальонок (53).

Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер