Гравці «Динамо» відвідали поранених захисників України

Гравці «Динамо» відвідали поранених захисників України

Київське “Динамо” продовжує підтримувати українців, які відважно боронять нашу Батьківщину від російських окупантів.

Підтримка наших військових ведеться безперервно - це допомога в реабілітації та передача речей і обладнання, необхідних бійцям. Однак найбільшою честю для представників “біло-синіх” завжди були живі зустрічі з військовими, які дарують безліч піднесених емоцій усім учасникам.

Сьогодні динамівці завітали до захисників України, які проходять реабілітацію після поранень в одній зі столичних лікарень. 

“Вибачаємося за те, що не змогла приїхати вся команда, адже багато хлопців зараз перебувають у розташуванні збірних, а інші - на тренуванні”, - розповів голкіпер “Динамо” Валентин Моргун. Разом із нападником Владиславом Супрягою він сьогодні завітав до військових, які відновлюються після поранень, і переказав українським героям слова шани та вдячності від усього футбольного клубу “Динамо” Київ.

Динамівці подякували пораненим захисникам за сміливість, відданість і жертовність, які вони виявляють, ризикуючи своїм життям заради захисту співвітчизників і збереження української державності. А також лікарям - за не менш героїчну, складну та важливу роботу, яка щоденно рятує життя та здоров’я як військовим, так і цивільним українцям.

До слів подяки були додані подарунки від клубу з динамівською символікою - приємні сюрпризи для наших героїв, які слугуватимуть для них нагадуванням про цінність їхнього подвигу для всього українського суспільства. 

“Хлопці, з якими ми спілкувалися у відділенні, сказали, що вболівають і підтримують нас. Зараз футбол - це можливість хоча б на годинку відволіктися від війни. Тому для підняття бойового духу вони слідкують за матчами улюбленої команди.

Дуже прикро бачити наших воїнів пораненими, але ми знаємо, який у них сильний характер, тому бажаємо їм якнайшвидшого одужання та повернення до строю. А нам усім - перемоги та відновлення мирного життя”, - додав Валентин.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер