КМ. «Динамо» - «Атлетіко Пульпіленьйо» – 4:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» - «Атлетіко Пульпіленьйо» – 4:0. Звіт про матч

«Динамо» продовжує підготовку до другої частини сезону, проводячи навчально-тренувальний збір в Іспанії. У п'ятницю, 21-го січня, підопічні Мірчі Луческу провели перший контрольний поєдинок проти іспанської команди «Атлетіко Пульпіленьйо», що базується в Пульпі, Альмерія та виступає у групі 5 іспанської Сегунди-В. Гра пройшла на полі футбольного центру Pinatar Arena.

Зазначимо, що у матчі тренерський штаб не міг розраховувати на кілька гравців, які перенесли COVID-19. «Динамо» перемогло із впевненим рахунком 4:0, причому усі чотири м’ячі наша команда забила у другому таймі. Стартові хвилини матчу суперники провели у невисокому темпі. У перші хвилини м’яч більше контролювали динамівці, щоправда, робили це переважно на своїй половині поля. Перший небезпечний момент виник біля воріт суперника після того, як Гармаш заробив штрафний удар. Подачу виконав Шепелєв, той же Гармаш намагався пробити головою, але вийшло трохи неточно.

Надалі динамівці все впевненіше наближалися до воріт суперника, але подачі до штрафного майданчика блокувалися іспанцями, і наші гравці могли розраховувати лише на кутові удари. Здалеку пробив Шабанов, вийшло неточно. Чудово у площину воріт пробивав Дубінчак з передачі Антюха, але воротар «Атлетіко Пульпіленьйо» Ерік зіграв надійно, накривши м’яч.

Тим часом біля протилежних воріт небезпека майже не виникала. Гравці «Атлетіко Пульпіленьйо» зрідка доходили до володінь Бойка, а коли їм це вдавалося, наші захисники вчасно нейтралізовували загрозу, тож Денис вступав у гру лічені рази. Зокрема, він здорово зіграв кулаками після подачі зі штрафного, а згодом вдало діяв на виході після подачі зліва.

У другому таймі тренерський штаб повністю змінив склад. Кияни використовували високий пресинг, активними були де Пена та Буяльський, але до справжніх загроз справа не доходила. Та ось наша команда додала у швидкості, і одразу хороший вихід до воріт вдався Буяльському, але на його удар встиг зреагувати суперник, і динамівці заробили лише кутовий.

А ось наступною нагодою наші гравці розпорядилися значно ефективніше: Кулач прострілив зліва, м’яч пролетів повз Буяльського на Циганкова, і Віктор з кількох метрів переправив його у сітку, забивши перший гол «Динамо» у новому році.

Одразу після цього Шапаренко виконував штрафний удар, але влучив у стінку. Незабаром Буяльський просто якимось дивом не влучив у дальній кут воріт, коли опинився на вигідній позиції перед воротами. Ще одну реальну нагоду відзначитися мав де Пена, який скористався помилкою суперників в обороні та цілив у дальній кут воріт, але воротар іспанців врятував свою команду, зреагувавши на цей удар.

Пристрілявшись, свою наступну нагоду Карлос реалізував сповна: Тимчик, промчавшись по правому флангу, прострілив до штрафного майданчика на де Пену, і той метрів з 16-ти вразив лівий кут. А ще через хвилину дубль оформив Циганков, який чудовим ударом з району правого кута штрафного майданчика довів рахунок до великого – 3:0.

У час, що залишився до фінального свистка, Кулач пробив поруч зі стійкою та Моргун вдало зіграв на виході після навісу до штрафного майданчика. А остаточний рахунок встановив Буяльський, який скористався помилкою воротаря іспанців, відгукнувся на передачу Кулача та не дозволив захиснику завадити собі внести своє призвище до списку авторів забитих м’ячів.

Контрольний матч

21.01.2022. Футбольний центр Pinatar Arena

«Динамо» (Київ) – «Атлетіко Пульпіленьйо» – 4:0 (0:0)

«Динамо» (1-й тайм): Бойко - Кендзьора, Бурда, Шабанов, Дубінчак (Вівчаренко, 42) - Сидорчук, Шепелєв - Антюх, Гармаш, Вербич – Супряга.

«Динамо» (2-й тайм): Моргун - Тимчик, Боль, Сирота, Вівчаренко - Бражко, Шапаренко - Циганков, Буяльський, де Пена - Кулач.

«Атлетіко Пульпіленьйо» (стартовий склад): Ерік - Начо Руїз, Рубен Прімо, Маті, Давід Сегура, Хуанра, Давід Арділ, Начо Лопес, Альваро Гаррідо, Аресо, Парра.

Голи: Циганков (66, 77 ), де Пена (76), Буяльский (87).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер