КМ. «Реал Мурсія» – «Динамо» – 1:3. Звіт про матч

КМ. «Реал Мурсія» – «Динамо» – 1:3. Звіт про матч

У вівторок, 25-го січня, київське «Динамо» провело третій спаринг на навчально-тренувальному зборі в Іспанії. Слідом за перемогою над іспанським «Атлетико Пульпіленьйо» (4:0) та командою «Расинг Уніон» з Люксембургу (4:0) суперником підопічних Мірчі Луческу став ще один представник Іспанії – «Реал Мурсія», яка виступає у місцевій Сегунді В – четвертому дивізіоні.

Цього разу динамівцям довелося відіграватися, пропустивши вже на перших хвилинах зустрічі. Зрівнявши рахунок ще у першому таймі, Підопічні Мірчі Луческу здобули перемогу, завдяки двом забитим м’ячам незадовго до фінального свистка.

До пропущеного м’яча призвело вкидання з ауту, далі гравець суперника головою продовжив політ м’яча, Бойко зміг зреагувати на удар Меки та добивання Рогнні, а ось після ще одного добивання Меки з кількох метрів виявився безсилим. Після цього протягом певного часу динамівцям не вдавалося оговтатися, та ось Гармашу вдався удар з-за меж штрафного майданчика, долю моменту мав вирішувати Кулач, але опинився в офсайді та й переграти воротаря не зміг.

Але вже у наступному епізоді Владислав виправився, скориставшись своєю нагодою сповна. Де Пена виконав штрафний удар, м'яч від стінки відскочив до Кулача, і Владислав з розвороту дотик приблизно з лінії штрафного майданчика пробив повз воротаря.

Надалі Гармаш замикав простріл Шепелєва, де Пена трохи не дотягнувся до м’яча після закидання Антюха. Словом, кияни помітно активізувалися та взяли гру під свій контроль. Хороші нагоди для взяття воріт мали Кулач та де Пена, але в останній момент їхні удари із меж штрафного майданчика заблокували захисники. А завершився перший тайм ударом де Пени, який скористався навісом Тимчика з флангу, але воротар іспанців перевів м’яч на кутовий, тож на перерву команди пішли за нічийного результату.

Другий тайм розпочався із двох перспективних атак «Мурсії»: у першому випадку Ботіа пробив здалеку неточно, а у другому м’яч влучив у поперечину після удару Бориса, на добиванні опинився Рогнні, але вразив ціль із положення «поза грою». Згодом близьким до того, аби вивести свою команду уперед знову був Борис, але із меж штрафного майданчика спрямував м’яч повз дальню стійку, а ще в одному моменті за участі іспанського нападника свою команду врятував Моргун, який вибив м’яч із кута воріт. Словом, початок тайму залишився за суперником.

У середині тайму гра проходила на невисоких швидкостях та без особливо небезпечних моментів біля воріт обох команд. Варто хіба що згадати перспективну нагоду Вітіньйо, якому віддавав м’яч Буяльський, перебуваючи у вигідній позиції, але м’яч перехопив захисник. А також штрафний удар у виконанні Циганкова, який влучив у стінку.

А ось останні хвилини зустрічі виявилися достатньо активними та результативними. Упродовж трьох хвилин динамівці забили двічі. Спочатку Циганков поборовся за м’яч на правому фланзі та зробив навіс до штрафного майданчика прямо на Шапаренка, який набіг та головою спрямував м’яч у сітку. А згодом остаточний рахунок встановив Буяльський, який вразив ворота приблизно з лінії воротарського майданчика. Шапаренко віддав передачу на Боля, удар Антона заблокував захисник, м'яч підхопив Буяльський та свій шанс не змарнував. Крім того Вівчаренко віддавав чудову передачу у центр штрафного майданчика на Волошина, але Назар пробив вище воріт, тож рахунок на табло більше не змінювався.

Контрольний матч

25.01.2022. Футбольний центр Pinatar Arena

«Реал Мурсія» – «Динамо» (Київ) – 1:3 (1:1)

«Реал Мурсія» (стартовий склад): Гальєго, А. Гонсалес, Хорхе, Лілу, Хайме, Гамза, Х. Лопес, Ботіа, Мека, Рогнні, Борис.

«Динамо» (1-й тайм): Бойко – Тимчик, Сирота, Бурда, Вівчаренко – Бражко, Шепелєв, де Пена, Антюх (Вітіньйо, 70), Гармаш – Кулач.

«Динамо» (2-й тайм): Моргун - Кендзьора, Боль, Шабанов, Вівчаренко - Сидорчук, Буяльський, Антюх, Шапаренко, Циганков – Кулач (Волошин, 79).

Голи: Мека (7) – Кулач (19), Шапаренко (84), Буяльський (87).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер