Крістіан Біловар: «Після пропущеного м’яча намагалися забити ще і здобути перемогу»

Крістіан Біловар: «Після пропущеного м’яча намагалися забити ще і здобути перемогу»

Захисник «Динамо» Крістіан Біловар прокоментував перемогу «біло-синіх» у домашньому матчі проти полтавської «Ворскли» в рамках 4-го туру чемпіонату України (3:1):

- Настрій позитивний, адже ми обіграли «Ворсклу». Цей перенесений матч був дуже важливим для нас, бо після нього ми вийшли на перше місце у турнірній таблиці. Будемо старатися рухатися у такому ж темпі і надалі.

- Коли «Ворскла» відіграла один м’яч, чи відчули мандраж, хвилювання за підсумкову перемогу?

- Ні, мандраж не з’явився, мабуть, ця подія додала більше емоцій супернику, а у нас нічого не змінилося. Ми так само намагалися забити ще і здобути перемогу.

- Порівняно з минулим матчем тренери провели ротацію, це пов’язано з тим, щоб більше виконавців отримали ігрову практику напередодні старту у Лізі Європи?

- Так, вважаю, це було зроблено саме для цього. Всі футболісти у нашій обоймі можуть рівноцінно замінити один одного та підтримувати гру команди на такому ж високому рівні.

- Ви вийшли на поле у стартовому складі разом з Браяном Себальясом, наскільки вам зручно грати з ним у парі?

- Мені з будь-яким центральним захисником з нашої команди зручно грати, адже кожен з нас має усі необхідні якості, щоб перебувати у цьому клубі, виходити на поле і досягати результату.

- У складах обох команд було багато замін через травми, чи не занадто жорсткою вийшла гра?

- Я не побачив, що саме сталося у моменті з Себальясом, адже сам перед цим зіштовхнувся з нападником. Але приблизно розумію, що він відчував, бо минулої зими на зборах у мене була схожа ситуація. Нікому не побажаю пережити таке. Нехай Браян якнайшвидше одужує.

- Чи вплинули на гру погодні умови?

- На мою думку, дощ впливає лише на якість поля, коли мокре, воно одразу стає швидшим, тож це нам тільки допомогло.

- На стадіоні було багато уболівальників, наскільки сильно відчувалась їхня підтримка?

- Їм велика вдячність за те, що вони приходять на кожну домашню гру. Це для нас великий плюс, ми відчуваємо їхню підтримку.

- Наскільки особисто ви відчуваєте впевненість?

- З кожною грою стаю все впевненішим. У нинішньому сезоні ситуація для мене краща, ніж у минулому, коли мені заважали травми. Добре, що так.

- «Динамо» перемогло у всіх п’яти стартових матчах. Наступний поєдинок з «Рухом», чи вже думаєте про цю зустріч?

- Сьогодні відпочинемо, а від завтра вже будемо готуватися до наступної гри.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер